Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=транс-ізомерні жирні кислоти<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Заміна гідрогенізованих жирів
на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів [Текст] / Оксана Гуменюк, Марія Ксенюк, Ольга Дениско, Аліна Кирій> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 2
. - С. 165-169 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 168-169
УДК
664.681
Рубрики:
Кондитерські вироби--Технологія виробництва--Жири
Кл.слова (ненормовані):
транс
-
ізомерні
жирні
кислоти
--
бітартрат калію
--
харчові добавки стабілізуючої дії
--
полісахариди і білки
--
альтернативні джерела жирової сировини
--
рецептури борошняного кондитерського виробу
Дод.точки доступу:
Гуменюк, Оксана; Ксенюк, Марія; Дениско, Ольга; Кирій, Аліна
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)