Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=харчова галузь<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Кокодей, Т. О.
Методологічний підхід до формування оптимальної багатокомпонентної стратегії підприємства харчової галузі [Текст] / Т. О. Кокодей> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. -
№ 12
. - С. 131-136 : ілюстр. - Бібліогр.: с. 135-136
Рубрики:
Харчові підприємства
Кл.слова (ненормовані):
харчова
галузь
--
поліциклічна варіативність середовища
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Бею, Тетяна
.
Особливості дистанційного практичного навчання зі спеціальності: 181 "Харчові технології" [Текст] / Тетяна Бею> //
Сучасні педагогічні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців у закладах фахової передвищої освіти: досвід, проблеми, перспективи : матеріали III Всеукр. наук.-метод. конф. (м. Вінниця, 22-23 квіт. 2021 р.) / ДНУ "Ін-т модернізації змісту освіти" [та ін.]. - Вінниця : Рогальська І. О., 2021. -
Вип. 3 (8)
. - С. 356-359. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
377.36.091.315.7(477)(082)
Рубрики:
Дистанційне навчання--Інформаційні технологіі
Педтехнології--Дистанційне навчання
Технічні дисципліни--Методика викладання--Вищі навчальні заклади
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство
--
харчова
галузь
--
професійна технічна освіта
--
форми навчання
--
інформаційно-комунікаційні технології
--
професійна компетентність
--
вніб 5
Дод.точки доступу:
Домінський, О. С. \ред.\; ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти"Департамент гуманітарної політики ОДА; Рада директорів коледжів і технікумів Вінницької області; Вінницький технічний коледж
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВЗ (1)
Вільні: ВЗ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)