Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=харчова цінність хлібобулочних виробів<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Денисова, Наталя.
    Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба [Текст] / Наталя Денисова, Аліна Гаркава, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 129-136 : табл.
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
закваски спонтанного бродіння -- технологія виготовлення -- харчова цінність хлібобулочних виробів -- технологічне перероблення зерна -- контроль якості заквасок -- дослідження якості тіста -- кислотність закваски і тіста


Дод.точки доступу:
Гаркава, Аліна; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)