Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=хімічні показники м'яса<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Щербань, Т.
Якість свинини від тварин, помісних з генотипом миргородської породи [Текст] / Т. Щербань> // Тваринництво України. - 2014. -
№ 8-9
. - С. 35-38. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
46
Рубрики:
Свинарство--Селекція--Схрещування
Якість м'
яса
свинини
Кл.слова (ненормовані):
хімічні
показники
м'
яса
--
пісна свинина
--
міжпорідне схрещування
--
якість підшкірного сала
--
гібридизація свиней
Анотація:
Проведено оцінку впливу промислового схрещування на якість свинини із залученням порід різного напряму продуктивності. Встановлено перевагу помісей миргородської породи з м'ясними генотипами над чистокровними аналогами ха хімічним складом найдовшого м'яза спини.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)