Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=аліментарні захворювання<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Профілактика гіповітамінозів та
гіпомікроелементозів у студентської молоді [Текст] / Л. Б. Єльцова, С. Т. Омельчук, В. Д. Алексійчук, А. А. Петросян> // Довкілля та здоров'я. - 2018. -
№ 4
. - С. 53-57. - Бібліогр.: с. 57
УДК
577.16+577.118]:616-008.064-057.875-084
Рубрики:
Раціональне харчування--Студенти--Дослідження
Кл.слова (ненормовані):
частота споживання
--
опитувальна карта
--
продукти харчування рослинного походження
--
раціон харчування
--
аліментарні
захворювання
Анотація:
Визначено частоту споживання продуктів харчування рослинного походження у раціоні студенської молоді з метою профілактики гіповітамінозних та гіпомікроелементозних станів. Встановлено, що 70% студенських раціонів за наповненням їх продуктами рослинного походження не відповідають національним рекомендаціям за частотою їх споживання. Ситуація, що склалася, може привести до розвитку нутрієнтних дефіцитів та аліментарнозалежних захворювань. З метою профілактики необхідно проводити науково обґрунтовану корекцію харчових раціонів студентської молоді відповідно до національних рекомендацій зі здорового харчування.
Дод.точки доступу:
Єльцова, Л. Б.; Омельчук, С. Т.; Алексійчук, В. Д.; Петросян, А. А.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)