Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=борошняні вироби<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


   
    Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба [Текст] / Ольга Сиза, Олеся Савченко, Ірина Журок, Марина Дорожинська // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 176-188 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-185 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Харчові добавки--Калина
Кл.слова (ненормовані):
безпарний спосіб -- аскорбінова кислота -- переробка плодів -- борошняні вироби


Дод.точки доступу:
Сиза, Ольга; Савченко, Олеся; Журок, Ірина; Дорожинська, Марина

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Зінченко, Тетяна.
    Вареники наминай - весну зустрічай! [Текст] : готуємо традиційні страви до Масниці на новий лад / Тетяна Зінченко // Україна молода. - 2020. - 26 лют. (№ 22). - С. 14 : ілюстр.
Рубрики: Кухня українська
   Обрядова кулінарія

   Борошняні кулінарні вироби--Вареники

Кл.слова (ненормовані):
домашня кулінарія -- борошняні вироби -- млинці -- вареники


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)