Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=зберігання м'яса птиці<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Гоноцкий, В. А
    Влияние холодильной обработки и хранения на качественные характеристики мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А Гоноцкий // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 9. - С. 31-33 : ил., табл.
Рубрики: Птахопродукти--М'ясо--Якість
Кл.слова (ненормовані):
м'ясопродукти -- м'ясо птиці -- переробка м'яса птиці -- зберігання м'яса птиці
Анотація: В мясной промышленности применяется ряд методов для консервирования мяса и мясопродуктов с целью предохранения их от порчи и увеличения сроков хранения. Наиболее распространенным методом консервирования принято считать обработку продуктов холодом. Вид холодильной обработки (охлаждение, подмораживание, замораживание) зависит от длительности предполагаемого хранения, вида сырья.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Гоноцкий, В. А.
    Изменение структурно-механических свойств мяса птицы механической обвалки в процессе хранения [Текст] / В. А. Гоноцкий, Л. П. Федина // Ефективне птахівництво. - 2018. - № 2. - С. 33-35 : ил., табл.
Рубрики: Птиця--М'ясо--Переробка--Зберігання
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці механічного обвалювання -- зберігання м'яса птиці -- тривалість зберігання м'яса птиці -- ручне обвалювання м'яса птиці -- холодильне зберігання м'яса птиці
Анотація: Холодильное хранение является наиболее длительным и важным этапом холодильного консервирования птицы, во время которого в продукте могут происходить разнообразные физико-химические и биохимические изменения.


Дод.точки доступу:
Федина, Л. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)