Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=зернові корми<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Петриченко, В. Ф.
    Корми для птиці та підготовка їх до згодування [Текст] / В. Ф. Петриченко // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 6. - С. 12-14 : ілюстр., табл.
Рубрики: Птахівництво--Корми--Годування
Кл.слова (ненормовані):
годівля птиці -- продуктивність птиці -- якість корму -- корми тваринного походження -- зернові корми
Анотація: Корми, які використовують у птахівництві, умовно поділяють на вуглеводисті (енергетичні), білкові, вітамінні, жири та мінеральні добавки. Продуктивність птиці на 40-50 % залежить від надходження до її організму обмінної енергії. В статті йдеться мова про різноманітні корми для птиці та підготовку їх до згодування.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


   
    Роль ферментных препаратов в повышении эффективности комбикормов, содержащих трудногидролизуемые компоненты [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 8. - С. 11-17 : табл.
Рубрики: Комбікорми--Ферментні препарати--Ефективність
Кл.слова (ненормовані):
вуглеводи -- зернові корми -- макуха -- комбікорми для птиці -- птахівництво -- шроти -- ріпаковий шрот -- трав'яне борошно -- соєвий шрот
Анотація: Основными источниками углеводов для птицы являются зерновые корма, уровень которых в рационах составляет от 65 до 80 %, - это кукуруза, пшеница, ячмень, овес, просо и т. д. Поскольку преимущественную долю среди углеводов составляет крахмал, то его ферментативная доступность представляет интерес с практической точки зрения, так как крахмал различных видов зерновых в неодинаковой степени поддается ферментативному гидролизу. Рассмотрен вопрос роли ферментных препаратов в повышении эффективности комбикормов, содержащих трудногидролизуемые компоненты.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


   
    Антипитательные факторы кормов и ферменты: обзор [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 7. - С. 11-17 : ил., табл. - Материалы подготовлены ВНИТИП, г. Сергиев Посад
Рубрики: Птахівництво--Корми--Ферменти
Кл.слова (ненормовані):
годівля птиці -- зернові корми -- комбікорми -- рослинні корми
Анотація: Основными источниками углеводов для птицы являются зерновые корма, уровень которых в рацинах составляет от 65 до 80 %. Главной миссией, возлагаемой на кормовые ферменты для птицы, является повышение ценности корма за счёт освобождения слабодоступной части питательных веществ в кормовом сырье и устранения действия антипитательных факторов. При этом залогом получения наилучшего результата от применения кормовых ферментов в корме является их правильный подбор. Дана характеристика питательных и антипитательных свойств основных растительных кормов, применяемых в птицеводстве.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)