Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=калорійність<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.


    Урдзик, Р. М.
    Советы по организации кормления птицы от специалистов ГК "Единство" [Текст] / Урдзик Р. М. // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 6. - С. 20-24 : ілюстр.
Рубрики: Птахівництво--Догляд--Корми
Кл.слова (ненормовані):
енергетичний баланс -- базові компоненти -- кількість корму -- калорійність -- нові технологій
Анотація: Протягом 2011 року спеціалісти групи компаній "Единство" на сторінках журналу "Ефективне птахівництво" будуть продовжувати ділитися своїм досвідом і надавати консультативну підтримку по утриманню і вирощуванню сільськогосподарських тварин та птиці.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

2.


   
    Сорти меду [Текст] // Пасіка. - 2011. - № 10. - С. 21-22. - Поч. у № 9.
Рубрики: Бджільництво--Мед
   Апітерапія

Кл.слова (ненормовані):
"дресирування " бджіл -- харчова цінність меду -- отруйний і неотруйний мед -- калорійність меду
Анотація: Мед - це не тільки приємний, смачний природний продукт, але й цілий арсенал могутніх лікувально-профілактичних сполук. Як дієтичний продукт мед можна застосовувати одночасно з ліками й із проведенням інших лікувальних заходів.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


   
    Національний стандарт на забрус [Текст] // Пасіка. - 2012. - № 1. - С. 24-27 : табл.
ББК 46.9
Рубрики: Бджільництво--Бджолопродукти
   Бджільництво--Стандарти--Україна

Кл.слова (ненормовані):
фізико-хімічні показники -- методи контролю -- органолептичні показники -- мікробіологічні показники -- поживна цінність -- калорійність
Анотація: З 1 січня 2012 року вступає в силу Національний стандарт України на забрус, продукт, який отримують на пасіках перед відбиранням меду, і призначений він для використання в харчовій, фармацевтичній промисловості, а як харчовий продукт, реалізують його через торговельну мережу.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Герасименко, С. С.
    Статистична характеристика споживання продуктів харчування населенням України [Текст] / С. С. Герасименко, В. С. Герасименко // Статистика України. - 2013. - № 2. - С. 28-33. - Библиогр.: с. 32 (16 назв.)
ББК 65.306.7
Рубрики: Продукти харчування--Структура споживання
   Калорійність харчування

   Норми споживання

Анотація: В статті досліджено процеси формування рівня споживання продуктів харчування населенням України. Детально проаналізовано період 1917-1933 рр., для якого розглянуто наслідки впливу на вказаний рівень низки об'єктивних та суб'єктивних чинників. Значну увагу приділено аналізу взаємозв'язку норм і рівня споживання визначального для формування структури харчування населення України продукту - хліба.


Дод.точки доступу:
Герасименко, В. С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


   
    Сорти меду [Текст] // Пасіка. - 2013. - № 12. - С. 23-27. - Зміст: Склад, харчова цінність і калорійність меду ; Знезаражуючі й протиплісняві властивості бджолиного меду
Рубрики: Бджільництво--Харчові продукти--Мед
Кл.слова (ненормовані):
сорти меду -- монофлерний мед -- поліфлерний мед -- стільниковий мед -- харчова цінність -- калорійність меду -- відцентрований мед -- кам'яний мед -- властивості бджолиного меду
Анотація: Відомо багато десятків сортів бджолиного меду, що розрізняються рядом ознак. Серед цих ознак основні - флористичний, регіональний і технологічний. Розглянуто деякі сорти меду і приведено їх коротку характеристику.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Романов, Олександр.
    Закони збереження енергії. Калорійність їжі та потреби людського організму. 8-й клас [Текст] / О. Романов // Фізика (Шкільний світ). - 2015. - № 10. - С. 9-21 : рис.
Рубрики: Фізика--Методика викладання--Загальноосвітні навчальні заклади
Кл.слова (ненормовані):
калорії -- енергетична цінність продуктів


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


    Околелова, Т. М.
    Корма растительного происхождения [Текст] / Т. М. Околелова // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 11. - С. 6-12 : ил. - Зміст: Кукуруза ; Рожь ; Тритикале ; Просо ; Сорго ; Соя ; Горох ; Бобы ; Люпин ; Вика ; Чина ; Нут. - Окончание в №12
Рубрики: Кормові культури--Заготівля кормів--Якість
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність -- вміст протеїну -- вміст каротину -- калорійність сорго -- активність уреази -- соєві продукти -- зерно люпину
Анотація: Характеристика зерна кормовых культур. Эффективные способы повышения их питательности и антипитательные факторы некоторых их них. Указан процент допустимой вредной примеси в кормовом зерне.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


    Шевцов, А. А.
    Повышение питательной ценности комбикормов для птицы [Текст] / А. А. Шевцов // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 11. - С. 13-16 : табл.
Рубрики: Комбікормове виробництво--Комбікорми--Якість
   Птахівництво--Годування--Комбікорми

Кл.слова (ненормовані):
норми годування -- рекомендації по годуванню -- вміст амінокислот -- дефіцит обмінної енергії -- кондиціонування корму -- калорійність раціонів -- кормові жири
Анотація: К кормам для птицы предъявляются самые высокие требования как по химическому составу, так и по физическому состоянию. Корма должны удовлетворять потребность птицы в питательных веществах для жизнедеятельности и высокой продуктивности в современных условиях интенсификации производства.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Загакайло, Оксана.
    Чому якість газу у сусідів різна. Якої якості нам постачають газ, як, де та за скільки можна перевірити якість газу [Текст] / О. Загакайло, А. Єрьоменко // Дзеркало тижня. - 2017. - 25 лют. - 3 берез. (№ 7). - С. 8 : рис., табл. - Зміст: Як визначається обсяг енергії ; Зведення об'єму до стандартних умов ; Результати публічного аналізу якості газу ; Коєфіцієнт для зведення обсягу газу до стандартних умов ; Як газ потрапляє в "трубу" ; Чому калорійність газу різна ; Як пов'язані обсяг і теплотворність згоряння ; Де можна перевірити якість газу та скільки це коштує
Рубрики: Природний газ--Трубопроводи--Україна
Кл.слова (ненормовані):
калорійність -- розрахунок обсягу -- газорозподільні станції -- газорозподільні пункти


Дод.точки доступу:
Єрьоменко, Алла

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

10.


    Китаєва, А.
    Забійні якості потомства баранів різного напряму продуктивності [Текст] / А. Китаєва, Р. Сусол, І. Слюсаренко // Тваринництво України. - 2019. - № 3/4. - С. 7-11 : іл., табл. - Бібліогр.: с. 10-11
УДК
Рубрики: Вівчарство--Породи --Продуктивність
Кл.слова (ненормовані):
помісь -- гісарська -- мериноландшаф -- забійні якості -- забійні вихід -- забійний вихід -- калорійність -- потомство -- баранці
Анотація: Наведені результати експериментального дослідження щодо вивчення забійних якостей баранців першого покоління 4-х місячного віку, одержаних від схрещування баранів-плідників різних порід (гісарська і мериноландшаф) з матками цигайської породи. Встановлено, що цигай *гісарські помісні баранці за більшістю забійних показників мають кращі результати ніж їхні ровесники, одержані від барана породи мериноландшаф. Так, за забійним виходом вони мали перевагу на 10,4 %, за коефіцієнтом м'ясності - на 35,7 %, за калорійністю м'яса - на 12, 5 %.


Дод.точки доступу:
Сусол, Р.; Слюсаренко, І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)