Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=калорійність<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Показані документи
с 1 за 10
>
1.
Урдзик, Р. М.
Советы по организации кормления птицы от специалистов ГК "Единство" [Текст] / Урдзик Р. М.> // Ефективне птахівництво. - 2011. -
№ 6
. - С. 20-24 : ілюстр.
Рубрики:
Птахівництво--Догляд--Корми
Кл.слова (ненормовані):
енергетичний баланс
--
базові компоненти
--
кількість корму
--
калорійність
--
нові технологій
Анотація:
Протягом 2011 року спеціалісти групи компаній "Единство" на сторінках журналу "Ефективне птахівництво" будуть продовжувати ділитися своїм досвідом і надавати консультативну підтримку по утриманню і вирощуванню сільськогосподарських тварин та птиці.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Сорти меду
[Текст]> // Пасіка. - 2011. -
№ 10
. - С. 21-22. - Поч. у № 9.
Рубрики:
Бджільництво--Мед
Апітерапія
Кл.слова (ненормовані):
"дресирування " бджіл
--
харчова цінність меду
--
отруйний і неотруйний мед
--
калорійність
меду
Анотація:
Мед - це не тільки приємний, смачний природний продукт, але й цілий арсенал могутніх лікувально-профілактичних сполук. Як дієтичний продукт мед можна застосовувати одночасно з ліками й із проведенням інших лікувальних заходів.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Національний стандарт на
забрус [Текст]> // Пасіка. - 2012. -
№ 1
. - С. 24-27 : табл.
ББК
46.9
Рубрики:
Бджільництво--Бджолопродукти
Бджільництво--Стандарти--Україна
Кл.слова (ненормовані):
фізико-хімічні показники
--
методи контролю
--
органолептичні показники
--
мікробіологічні показники
--
поживна цінність
--
калорійність
Анотація:
З 1 січня 2012 року вступає в силу Національний стандарт України на забрус, продукт, який отримують на пасіках перед відбиранням меду, і призначений він для використання в харчовій, фармацевтичній промисловості, а як харчовий продукт, реалізують його через торговельну мережу.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Герасименко, С. С.
Статистична характеристика споживання продуктів харчування населенням України [Текст] / С. С. Герасименко, В. С. Герасименко> // Статистика України. - 2013. -
№ 2
. - С. 28-33. - Библиогр.: с. 32 (16 назв.)
ББК
65.306.7
Рубрики:
Продукти харчування--Структура споживання
Калорійність
харчування
Норми споживання
Анотація:
В статті досліджено процеси формування рівня споживання продуктів харчування населенням України. Детально проаналізовано період 1917-1933 рр., для якого розглянуто наслідки впливу на вказаний рівень низки об'єктивних та суб'єктивних чинників. Значну увагу приділено аналізу взаємозв'язку норм і рівня споживання визначального для формування структури харчування населення України продукту - хліба.
Дод.точки доступу:
Герасименко, В. С.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Сорти меду
[Текст]> // Пасіка. - 2013. -
№ 12
. - С. 23-27. - Зміст: Склад, харчова цінність і
калорійність
меду ; Знезаражуючі й протиплісняві властивості бджолиного меду
Рубрики:
Бджільництво--Харчові продукти--Мед
Кл.слова (ненормовані):
сорти меду
--
монофлерний мед
--
поліфлерний мед
--
стільниковий мед
--
харчова цінність
--
калорійність
меду
--
відцентрований мед
--
кам'яний мед
--
властивості бджолиного меду
Анотація:
Відомо багато десятків сортів бджолиного меду, що розрізняються рядом ознак. Серед цих ознак основні - флористичний, регіональний і технологічний. Розглянуто деякі сорти меду і приведено їх коротку характеристику.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
Романов, Олександр
.
Закони збереження енергії.
Калорійність
їжі та потреби людського організму. 8-й клас [Текст] / О. Романов> // Фізика (Шкільний світ). - 2015. -
№ 10
. - С. 9-21 : рис.
Рубрики:
Фізика--Методика викладання--Загальноосвітні навчальні заклади
Кл.слова (ненормовані):
калорії
--
енергетична цінність продуктів
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
7.
Околелова, Т. М.
Корма растительного происхождения [Текст] / Т. М. Околелова> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 11
. - С. 6-12 : ил. - Зміст: Кукуруза ; Рожь ; Тритикале ; Просо ; Сорго ; Соя ; Горох ; Бобы ; Люпин ; Вика ; Чина ; Нут. - Окончание в №12
Рубрики:
Кормові культури--Заготівля кормів--Якість
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність
--
вміст протеїну
--
вміст каротину
--
калорійність
сорго
--
активність уреази
--
соєві продукти
--
зерно люпину
Анотація:
Характеристика зерна кормовых культур. Эффективные способы повышения их питательности и антипитательные факторы некоторых их них. Указан процент допустимой вредной примеси в кормовом зерне.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
8.
Шевцов, А. А.
Повышение питательной ценности комбикормов для птицы [Текст] / А. А. Шевцов> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 11
. - С. 13-16 : табл.
Рубрики:
Комбікормове виробництво--Комбікорми--Якість
Птахівництво--Годування--Комбікорми
Кл.слова (ненормовані):
норми годування
--
рекомендації по годуванню
--
вміст амінокислот
--
дефіцит обмінної енергії
--
кондиціонування корму
--
калорійність
раціонів
--
кормові жири
Анотація:
К кормам для птицы предъявляются самые высокие требования как по химическому составу, так и по физическому состоянию. Корма должны удовлетворять потребность птицы в питательных веществах для жизнедеятельности и высокой продуктивности в современных условиях интенсификации производства.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
9.
Загакайло, Оксана
.
Чому якість газу у сусідів різна. Якої якості нам постачають газ, як, де та за скільки можна перевірити якість газу [Текст] / О. Загакайло, А. Єрьоменко> // Дзеркало тижня. - 2017. -
25 лют. - 3 берез. (№ 7)
. - С. 8 : рис., табл. - Зміст: Як визначається обсяг енергії ; Зведення об'єму до стандартних умов ; Результати публічного аналізу якості газу ; Коєфіцієнт для зведення обсягу газу до стандартних умов ; Як газ потрапляє в "трубу" ; Чому
калорійність
газу різна ; Як пов'язані обсяг і теплотворність згоряння ; Де можна перевірити якість газу та скільки це коштує
Рубрики:
Природний газ--Трубопроводи--Україна
Кл.слова (ненормовані):
калорійність
--
розрахунок обсягу
--
газорозподільні станції
--
газорозподільні пункти
Дод.точки доступу:
Єрьоменко, Алла
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
>
10.
Китаєва, А.
Забійні якості потомства баранів різного напряму продуктивності [Текст] / А. Китаєва, Р. Сусол, І. Слюсаренко> // Тваринництво України. - 2019. -
№ 3/4
. - С. 7-11 : іл., табл. - Бібліогр.: с. 10-11
УДК
637.5:636.32 / .38.082.22
Рубрики:
Вівчарство--Породи --Продуктивність
Кл.слова (ненормовані):
помісь
--
гісарська
--
мериноландшаф
--
забійні якості
--
забійні вихід
--
забійний вихід
--
калорійність
--
потомство
--
баранці
Анотація:
Наведені результати експериментального дослідження щодо вивчення забійних якостей баранців першого покоління 4-х місячного віку, одержаних від схрещування баранів-плідників різних порід (гісарська і мериноландшаф) з матками цигайської породи. Встановлено, що цигай *гісарські помісні баранці за більшістю забійних показників мають кращі результати ніж їхні ровесники, одержані від барана породи мериноландшаф. Так, за забійним виходом вони мали перевагу на 10,4 %, за коефіцієнтом м'ясності - на 35,7 %, за калорійністю м'яса - на 12, 5 %.
Дод.точки доступу:
Сусол, Р.; Слюсаренко, І.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)