Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=клейковина<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Показані документи
с 1 за 8
>
1.
Тогачинська, О. В.
Визначення придатності орних земель для отримання високоякісного зерна пшениці [Текст] / О. В. Тогачинська, І. В. Паращенко, О. М. Салавор> // Агроекологічний журнал. - 2015. -
№ 2
. - С. 59-63 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 63
Рубрики:
Грунти--Родючість грунтів--Пшениця
Кл.слова (ненормовані):
темно-сірий грунт
--
температурний режим
--
клейковина
--
білок
--
картосхеми
--
екологічне оцінювання
Дод.точки доступу:
Паращенко, І. В.; Салавор, О. М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Тищенко, В.
У якому ж напрямі рухається селекція озимої пшениці [Текст] / В. Тищенко> // Зерно і хліб. - 2015. -
№ 4
. - С. 54-56 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 56
Рубрики:
Пшениця озима--Селекція
Кл.слова (ненормовані):
сорти озимої пшениці
--
якість зерна
--
клейковина
--
білок
--
"число падіння"
--
сильні сорти пшениці
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Осокіна, Н. М.
Газоутримувальна здатність борошна із зерна спельти залежно від сорту [Текст] / Н. М. Осокіна, В. В. Любич, В. В. Возіян> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 5
. - С. 185-190. - Бібліогр.: с. 189-190
Рубрики:
Хлібні вироби--Борошно
Кл.слова (ненормовані):
клейковина
--
сорт
--
фізичні властивості тіста
--
біологічна цінність зерна
--
пшениця м`яка
--
якість борошна
Дод.точки доступу:
Любич, В. В.; Возіян, В. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Васильченко, Андрій
.
Спельта (Triticum spelna L.) - новий тренд пшениці [Текст] / А. Васильченко> // Зерно. - 2016. -
№ 7
. - С. 96-98 : рис.
Рубрики:
Землеробство--Пшениця--Вирощування
Кл.слова (ненормовані):
якість продуктів
--
морозостійкість
--
лісостеп
--
клейковина
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Продан, Ирина
.
Под знаком количества. Экспорт украинской пшеницы: почему египтяне ищут спорынью? [Текст] / И. Продан> // Зерно. - 2016. -
№ 9
. - С. 86-92 : рис.
Рубрики:
Пшениця--Експорт зерна
Кл.слова (ненормовані):
озима культура
--
клейковина
--
аграрна політика
--
товаровиробник
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
Цигічко, Г. О.
Формування мікробних угрупувань азотного циклу в чорноземі опідзоленому за органічної системи землеробства та їх вплив на показники якості зерна пшениці озимої [Текст] / Г. О. Цигічко, О. І. Маклюк> // Агроекологічний журнал. - 2017. -
№ 3
. - С. 103-109 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 108-109
Рубрики:
Зернові культури--Пшениця озима--Органічне землеробство
Кл.слова (ненормовані):
традиційна система землеробства
--
раціональне використання природних ресурсів
--
засоби захисту рослин
--
коефіцієнт мінералізації
--
клейковина
--
біогенність грунтів
Дод.точки доступу:
Маклюк, О. І.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
7.
Ковальова, Василина
.
Розробка комплексного коректора для стабілізації якості борошна на борошномельних заводах [Текст] / Василина Ковальова> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. -
№ 1
. - С. 206-213 : рис. - Бібліогр.: с. 211 . - ISSN 2411-5363
УДК
664.71-11:664.64.016
DOI: 19.25140/2411-5363-2018-1(1)-206-213
Рубрики:
Борошномельне виробництво--Борошно--Якість
Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби
--
клейковина
--
хлібобулочні вироби
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
8.
Визначення показників якості
індивідуальних потоків борошна із заводу зі скороченою схемою технологічного процесу [Текст] / Дмитро Жигунов, Василина Ковальова, Михайло Ковальов, Олена Коритнюк > // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 1
. - С. 195-203 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 201
УДК
664.71-11:664.64.016
Рубрики:
Борошно--Якість--Технологічний процес
Кл.слова (ненормовані):
клейковина
--
водопоглинальна здатність
--
зольність
Анотація:
У статті наведено результати досліджень показників якості борошна з різних етапів технологічного процесу на заводі зі скороченою схемою технологічного процесу та показано зміни показників залежно від системи технологічного процесу.
Дод.точки доступу:
Жигунов, Дмитро; Ковальова, Василина; Ковальов, Михайло; Коритнюк, Олена
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)