Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (5)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=консерви<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Гнатенко, О. А.
    Роль маркетингу в підвищенні конкурентоспроможності молококонсервної продукції [Текст] / О. А. Гнатенко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2010. - N 11. - С. 120-123. - Бібліогр.: с. 123
Кл.слова (ненормовані):
молочні консерви -- ВДЕТН

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Стоянова, Л.
    Глюкозно-фруктозні сиропи : оптимальне використання їх при виробництві фруктових консервів дає змогу одержати високоцінні й поживні продукти / Л. Стоянова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 4. - С. 28-30
Рубрики: Харчові добавки--Цукор
   Консервування--Оцукрювання продуктів

   Консерви--Високоцукристі

Кл.слова (ненормовані):
Цукроза -- Пектини -- Фруктоза


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Орлова, Н.
    Ліпіди риборослинних консервів : науковці провели грунтовні дослідження щодо їхньої біологічної цінності / Н. Орлова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 3. - С. 29-30
Рубрики: Рибопереробна промисловість--Консерви
Анотація: У процесі дослідження виявлено, що під час стерилізаціїї ліпіди рибної сировини зазнають незначних змін, таким чином вказується на їх високу біологічну цінність.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Ефимов, Михаил.
    "Благодетель человечества" [Текст] : консервы придумали для армии Наполеона! / Михаил Ефимов // Загадки истории. - 2017. - № 22. - С. 25 : рис. . - ISSN 2312-5586
Рубрики: Консервне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва -- консерви
Анотація: В 1809 году француз Николя Аппер предложил новый метод длительного хранения продуктов - консервацию.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)