Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронний каталог книг (5)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=консерви<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Гнатенко, О. А.
Роль маркетингу в підвищенні конкурентоспроможності молококонсервної продукції [Текст] / О. А. Гнатенко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2010. -
N 11
. - С. 120-123. - Бібліогр.: с. 123
Кл.слова (ненормовані):
молочні
консерви
--
ВДЕТН
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Стоянова, Л.
Глюкозно-фруктозні сиропи : оптимальне використання їх при виробництві фруктових консервів дає змогу одержати високоцінні й поживні продукти / Л. Стоянова> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. -
№ 4
. - С. 28-30
Рубрики:
Харчові добавки--Цукор
Консервування--Оцукрювання продуктів
Консерви
--Високоцукристі
Кл.слова (ненормовані):
Цукроза
--
Пектини
--
Фруктоза
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Орлова, Н.
Ліпіди риборослинних консервів : науковці провели грунтовні дослідження щодо їхньої біологічної цінності / Н. Орлова> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. -
№ 3
. - С. 29-30
Рубрики:
Рибопереробна промисловість--
Консерви
Анотація:
У процесі дослідження виявлено, що під час стерилізаціїї ліпіди рибної сировини зазнають незначних змін, таким чином вказується на їх високу біологічну цінність.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Ефимов, Михаил
.
"Благодетель человечества" [Текст] : консервы придумали для армии Наполеона! / Михаил Ефимов> // Загадки истории. - 2017. -
№ 22
. - С. 25 : рис. . - ISSN 2312-5586
Рубрики:
Консервне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва
--
консерви
Анотація:
В 1809 году француз Николя Аппер предложил новый метод длительного хранения продуктов - консервацию.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)