Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=концентровані корми<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Воронецька, І. С.
Визначення собівартості молока на основі енергетичної оцінки кормів [Текст] / І. С. Воронецька, О. М. Рибаченко, А. В. Тучик> // Економіка АПК. - 2013. -
№ 1
. - С. 38-44 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
42.2
Рубрики:
Тваринництво--Молочне скотарство--Годівля
Кормовиробництво України--Кормові культури--Продуктивність
Молоковиробництво--Ціноутворення
Кл.слова (ненормовані):
раціон кормів
--
молочна продуктивність корів
--
концентровані
корми
Анотація:
Висвітлено економіко-математичне обґрунтування визначення собівартості молока на основі раціональної годівлі з елементами оцінки енергетичної поживності кормів.
Дод.точки доступу:
Рибаченко, О. М.; Тучик, А. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Зберігання та контроль
якості кормів [Текст] / за матеріалами: "Виробництво, зберігання, використання кормів" [під ред. проф. В.Ф.Петриченка]> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 8
Рубрики:
Кормовиробництво--Зберігання кормів--Якість
Кл.слова (ненормовані):
кислотність
--
енергетична цінність
--
мінеральні
корми
--
концентровані
корми
Анотація:
Основними критеріями якості кормів є їх поживність, масова частка сухої речовини в кормі, її претравність, яка відображає енергетичну поживність корму та вміст у ньому перетравного протеїну. Оцінку кормів за якістю слід вважати як захід, що об'єднує інтереси виробників тваринницької та рослинницької продукції.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)