Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=м'ясо гусака<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


   
    Пищевая ценность мяса птицы [Текст] / подгот. : Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 9. - С. 31-36 : ил., табл.
Рубрики: Птиця--М'ясо
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці -- харчова цінність м'яса птиці -- м'ясо гусака -- м'ясо індички -- м'ясо курки
Анотація: Мясо птицы универсально. В составе этого продукта весь комплекс аминокислот в самом идеальном соотношении, много калия, кальция, натрия, фосфора, железа, хлора. Мясо птицы считалось и считается деликатесным блюдом. В нем много белка самого высокого качества, умеренное количество жира, мало соединительной ткани. Очень нежное мясо у молодой птицы. Для детей и больных - это самый полезный и диетический продукт.


Дод.точки доступу:
Рябоконь, Ю. А. \подгот.\; Рябоконь, В. В. \подгот.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)