Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=м'ясо курки<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Пищевая ценность мяса
птицы [Текст] / подгот. : Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь> // Ефективне птахівництво. - 2017. -
№ 9
. - С. 31-36 : ил., табл.
Рубрики:
Птиця--М'
ясо
Кл.слова (ненормовані):
м'
ясо
птиці
--
харчова цінність м'яса птиці
--
м'
ясо
гусака
--
м'
ясо
індички
--
м'
ясо
курки
Анотація:
М
ясо
птицы универсально. В составе этого продукта весь комплекс аминокислот в самом идеальном соотношении, много калия, кальция, натрия, фосфора, железа, хлора. М
ясо
птицы считалось и считается деликатесным блюдом. В нем много белка самого высокого качества, умеренное количество жира, мало соединительной ткани. Очень нежное м
ясо
у молодой птицы. Для детей и больных - это самый полезный и диетический продукт.
Дод.точки доступу:
Рябоконь, Ю. А. \подгот.\; Рябоконь, В. В. \подгот.\
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)