Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=м'ясо птиці<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1.


   
    Новини АПК. Виробництво яєць і м'яса птиці в Україні у першому півріччі 2012 року [Текст] // Сучасне птахівництво. - 2012. - № 8. - С. 2-3 : табл.
Рубрики: Птахівництво
   М'ясне виробництво

   Птахопродукти

Кл.слова (ненормовані):
яйця -- м'ясо птиці -- виробництво яєць

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Маслак , Олександр.
    Тенденції ринку продукції птахівництва [Текст] / О. Маслак // Агробізнес сьогодні. - 2013. - № 24. - С. 12-13 : ілюстр.
Рубрики: Птахівництво
   Курівництво--Переробка--Ринок

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці -- яйця -- ринок продукції птахівництва


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Мельник, Юрій.
    Сьогодення та майбутнє агрохолдинга "Миронівський хлібопродукт" [Текст] / Ю. Мельник ; інтерв'ю вела Наталія Куян // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 8/9. - С. 5-7 : ілюстр.
Рубрики: Птахівництво--Холдингові компанії
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці -- показники -- орендовані землі -- податки -- експорт м'яса птиці
Анотація: Голова правління агрохолдинга "Миронівський хлібопродукт" Юрій Мельник розповів про сьогодення та майбутнє МХП напередодні свята птахівників - 50-річчя промислового птахівництва України.


Дод.точки доступу:
Куян, Наталія \інтерв'ю вела.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Фотіна, Т. І.
    Потенційний ризик та якість безпеки продуктів птахівництва [Текст] / Т. І. Фотіна // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 8/9. - С. 52-55 : рис. - Бібліогр.: с. 55
Рубрики: Птахівництво--Продукція--Якість
Кл.слова (ненормовані):
безпека продуктів птахівництва -- харчові продукти -- м'ясо птиці -- НАССР -- якість харчових продуктів
Анотація: Якість харчових продуктів відіграє важливу роль у життєдіяльності людей. Особливо актуальне питання ветеринарно-санітарного контролю виробництва продуктів птахівництва в сучасних умовах. Для вирішення подібних проблем сучасна світова харчова промисловість запроваджує нову систему управління безпекою харчової продукції - систему НАССР, яка відповідає цим вимогам.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


   
    Перспективы в кормлении птицы: как сделать производство птицы стабильным [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 12. - С. 4-6 : ілюстр.
Рубрики: Птахівництво--Годування--Корми
   Птахівництво--Конференції

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці -- кормові білки -- раціон -- виробництво птиці
Анотація: Темой 31-го научного симпозиума птицеводов, организованного британским отделением Научной Ассоциации Мирового Птицеводства (WPSA) стал поиск путей решения проблемы стабильного производства мяса птицы. Конференция ставила целью изучить все аспекты стабильности - экономику, окружающую среду и этику. Симпозиум проводился в английском городе Честер в сентябре 2014 года по теме "Стабильное производство мяса птицы в Европе".


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Следзь, С.
    Агроекспорт: прощавай, Росіє, - торгуємо з Китаєм [Текст] / С. Следзь // Дзеркало тижня. - 2015. - № 33. - С. 9 : табл.
ББК 65.9(4УКР)
Рубрики: Експорт--Зовнішня торгівля--Товари--Україна, 21 ст.
   Експорт--Сільськогосподарська продукція

Кл.слова (ненормовані):
оброблене зерно зернових культур -- готові продукти із зерна -- цукор -- томатна паста -- м'ясо птиці
Анотація: Найбільшим покупцем українського продовольства став Китай, Росія - в аутсайдерах


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

7.


    Карпенко, С.
    Украина может стать одним из главных экспортеров мяса птицы [Текст] / Сергей Карпенко // Сучасне птахівництво. - 2015. - № 6. - С. 2-3 : ил.
Рубрики: Птахівництво--Курівництво--М'ясне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці -- експорт -- конкуренція -- курятина -- міжнародна торгівля -- світовий ринок птиці
Анотація: Учитывая, что сегодня для отечественной курятины закрыт российский рынок, актуальным является поиск других возможностей для экспорта. В первую очередь, это касается стран Ближнего Востока, Азии и Африки. О квоте на экспорт птицы, перспективных рынках и трендах на мировом рынке мяса птицы рассказал исполнительный директор ассоциации "Союз птицеводов Украины" Сергей Карпенко.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


    Карпенко, С.
    Украина может стать одним из главных экспортеров мяса птицы [Текст] / Сергей Карпенко ; подгот. Илья Есин // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 6. - С. 4
Рубрики: Птахівництво--М'ясо птиці--Експорт
   Курівництво--М'ясне виробництво--Експорт

Кл.слова (ненормовані):
курятина -- бройлери -- експорт курятини -- м'ясо птиці -- міжнародна торгівля -- квота на експорт птиці
Анотація: Учитывая, что на сегодня для отечественной курятины закрыт российский рынок, актуальным является поиск других возможностей для экспорта. В первую очередь, это касается стран Ближнего Востока, Азии и Африки. О квоте на експорт птицы, перспективных рынках и трендах на мировом рынке мяса птицы рассказал исполнительный директор Ассоциации "Союз птицеводов Украины" Сергей Карпенко.


Дод.точки доступу:
Есин, И. \подгот.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Гоноцкий, В. А.
    Глубокая переработка мяса птицы [Текст] / В. А. Гоноцкий // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 2. - С. 30-32 : рис., табл.
Рубрики: Птахопродукти--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці -- тушки птиці -- оброблення тушок -- субпродукти
Анотація: В связи с различными привычками и запросами потребителей мяса птицы возникла объективная потребность реализации мяса птицы не только в виде тушек, но и после разделки ее на отдельные части в соответсвии с гастрономическим назначением и экономической целесообразностью. Приведены самые различные схемы разделки тушек птицы.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

10.


   
    Програма розвитку птахівництва у дослідних господарствах мережі НААН [Текст] / О. В. Терещенко [та ін.] // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 5/6. - С. 30-36 : табл., фот.
Рубрики: Птахівництво--Курівництво--Племінна справа
   Птахівництво--Індиківництво--Продукти птахівництва

   Птахівництво--Гусівництво--Розведення

   Птахівництво--Дослідні господарства--Бірки, село (Харківська обл.)

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці -- яйця -- селекційно-племінна робота -- племінні репродуктори -- експериментальна ферма
Анотація: Птахівництво є одним з найперспективніших напрямків діяльності галузі тваринництва не лише в Україні, а і в світі, оскільки продукція птахівництва як м'ясного, так і яєчного напрямку спрямована на забезпечення харчових потреб населення та продовольчої безпеки держави.


Дод.точки доступу:
Терещенко, О. В.; Катеринич, О. О.; Хвостик, В. П.; Панькова, С. М.; Руда, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

11.


    Гоноцкий, В. А
    Влияние холодильной обработки и хранения на качественные характеристики мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А Гоноцкий // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 9. - С. 31-33 : ил., табл.
Рубрики: Птахопродукти--М'ясо--Якість
Кл.слова (ненормовані):
м'ясопродукти -- м'ясо птиці -- переробка м'яса птиці -- зберігання м'яса птиці
Анотація: В мясной промышленности применяется ряд методов для консервирования мяса и мясопродуктов с целью предохранения их от порчи и увеличения сроков хранения. Наиболее распространенным методом консервирования принято считать обработку продуктов холодом. Вид холодильной обработки (охлаждение, подмораживание, замораживание) зависит от длительности предполагаемого хранения, вида сырья.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

12.


    Рябоконь, Ю. А.
    Состояние и перспективы развития индейководства [Текст] / Ю. А. Рябоконь // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 10. - С. 8-12 : ілюстр. табл.
Рубрики: Птахівництво--Індиківництво
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці -- індичатина -- поживні особливості м'яса індиків -- виробництво індичатини
Анотація: За последние два десятилетия производства мяса птицы в мире возросло более чем в три раза. Основными причинами такого роста являются высокие питательные и диетические свойства птичьего мяса, а также высокая эффективность промышленного птицеводства. Затраты кормов на производство одного килограмма мяса бройлеров в 2 раза ниже, чем на призводство одного килограмма свинины, и в 3 раза ниже, чем на производство одного килограмма говядины. По уровню усвоения кормов индейки уступают только бройлерам, но по биологической ценности мясо индеек стоит на первом месте.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

13.


    Гоноцкий, В. А.
    Костные включения, кальций и другие минеральные вещества в мясе птицы механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 2. - С. 36-39 : ил., табл.
Рубрики: Птахівництво--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці -- механічне обвалювання м'яса птиці -- кісткове борошно
Анотація: В отличие от мяса ручной обвалки мясо птицы механической обвалки содержит мелкие костные включения.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

14.


   
    Пищевая ценность мяса птицы [Текст] / подгот. : Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 9. - С. 31-36 : ил., табл.
Рубрики: Птиця--М'ясо
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці -- харчова цінність м'яса птиці -- м'ясо гусака -- м'ясо індички -- м'ясо курки
Анотація: Мясо птицы универсально. В составе этого продукта весь комплекс аминокислот в самом идеальном соотношении, много калия, кальция, натрия, фосфора, железа, хлора. Мясо птицы считалось и считается деликатесным блюдом. В нем много белка самого высокого качества, умеренное количество жира, мало соединительной ткани. Очень нежное мясо у молодой птицы. Для детей и больных - это самый полезный и диетический продукт.


Дод.точки доступу:
Рябоконь, Ю. А. \подгот.\; Рябоконь, В. В. \подгот.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

15.


    Гоноцкий, В. А.
    Характеристика сырья, направляемого на механическую обвалку [Текст] / В. А. Гоноцкий // Ефективне птахівництво. - 2018. - № 1. - С. 16-20 : ил., табл.
Рубрики: Птиця--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса -- м'ясо птиці -- якість м'яса птиці
Анотація: Мясо птицы является важнейшим источником полноценного белка животного происхождения, липидов с высоким уровнем незаменимых жирных кислот. Дана характеристика мяса птицы, направляемого на механическую обвалку.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)