Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=м'ясо птиці механічного обвалювання<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Гоноцкий, В. А.
Изменение структурно-механических свойств мяса птицы механической обвалки в процессе хранения [Текст] / В. А. Гоноцкий, Л. П. Федина> // Ефективне птахівництво. - 2018. -
№ 2
. - С. 33-35 : ил., табл.
Рубрики:
Птиця--М'
ясо
--Переробка--Зберігання
Кл.слова (ненормовані):
м'
ясо
птиці
механічного
обвалювання
--
зберігання м'яса
птиці
--
тривалість зберігання м'яса
птиці
--
ручне
обвалювання
м'яса
птиці
--
холодильне зберігання м'яса
птиці
Анотація:
Холодильное хранение является наиболее длительным и важным этапом холодильного консервирования птицы, во время которого в продукте могут происходить разнообразные физико-химические и биохимические изменения.
Дод.точки доступу:
Федина, Л. П.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Гоноцкий, В. А.
Направления использования мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий, Л. П. Федина> // Ефективне птахівництво. - 2018. -
№ 3
. - С. 35-38 : ил., табл.
Рубрики:
Птиця--М'
ясо
--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
м'
ясо
птиці
механічного
обвалювання
--
переробка м'яса
птиці
--
м'ясні продукти
--
якість ковбасного фаршу
Анотація:
М
ясо
птицы механической обвалки является продуктом животного происхождения и поэтому имеет существенные преимущества перед продуктами растительного происхождения. Оно содержит полноценные белки и липиды. Конечно, в зависимости от химического состава необходимо определить направление его использования.
Дод.точки доступу:
Федина, Л. П.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)