Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=медовий квас<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Стегній, С. І.
Квас
із медом [Текст] / С. І. Стегній, З. А. Городиська> // Пасіка. - 2017. -
№ 8
. - С. 18 . - ISSN 1814-4764
Рубрики:
Мед--Кулінарія--Напої
Кл.слова (ненормовані):
медовий
квас
--
квас
з хріном
--
култеніс
--
квас
із свіжих яблук
Анотація:
Квас
дуже добре втамує спрагу спекотного серпневого дня. Запропоновані рецепти приготування
квас
ів з використанням меду, який значно поліпшує поживні властивості цього чудового напою.
Дод.точки доступу:
Городиська, З. А.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Дмитрук, В.
Рецепти питного меду та медового
квас
у від Володимира Дмитрука [Текст] / В. Дмитрук> // Пасіка. - 2018. -
№ 9
. - С. 21 : іл. . - ISSN 1814-4764
Рубрики:
Мед--Напої
Кл.слова (ненормовані):
медовий
квас
--
варений питний мед
--
напої з меду
--
медоваріння
Анотація:
Почесний пасічник України, голова Волинського обласного осередку Гільдії медоварів України, голова братства бджолярів Землі Волинської "Райовий Стан", переможець численних конкурсів медоварів Волдодимир Дмитрук ділиться досвідом приготування смачних медових напоїв. Пан Володимир стверджує, що не обов'язково бути пасічником, щоб готувати питний мед, це може зробити кожен, у кого є достатні запаси меду. Але щоб приготувати питний мед, слід врахувати, що для цього знадобиться чимало часу, десь до року.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)