Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=механічне обвалювання м'яса<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Абалдова, В. А.
Влияние вида сырья и оборудования на качество мясной массы [Текст] / В. А. Абалдова> // Ефективне птахівництво. - 2017. -
№ 9
. - С. 37-40 : ил., табл.
Рубрики:
Птиця--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне
обвалювання
м'
яса
--
якість м'ясної маси
--
обвалювальне обладнання
Анотація:
Чтобы понять, какие части тушки ухудшают качество мясной массы, проведена обвалка всей тушки и ее составляющих отдельно. Так, тушки подвергались обвалке без измельчения, с измельчением на куски и шрот. Можно сделать следующие выводы: тип обвалочного устройства достоверно влияет на содержание золы и белков соединительной ткани м
яса
мехобвалки; установка Баадер обеспечивает самое низкое содержание золы в мясе мехобвалки; на содержание влаги, жира и белка мясной массы большее значение оказывает качество исходного сырья, чем тип обвалочного устройства.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Абалдова, В. А.
Влияние трубчатой кости на качество мясной массы [Текст] / В. А. Абалдова> // Ефективне птахівництво. - 2017. -
№ 8
. - С. 42-44 : ил. табл.
Рубрики:
Птахівництво--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне
обвалювання
м'
яса
--
переробка м'
яса
птиці
--
якість м'ясної маси птиці
Анотація:
Для улучшения качества мясной массы части тушек, имеющие трубчатые кости (крылья, ноги), не следует направлять на мехобвалку.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Абалдова, В. А.
Влияние типа обвалочной установки на содержание соединительной ткани и пищевую ценность м
яса
механической обвалки [Текст] / В. А. Абалдова> // Ефективне птахівництво. - 2017. -
№ 12
. - С. 42-44 : ил., табл.
Рубрики:
М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне
обвалювання
м'
яса
--
пристрої для
обвалювання
м'
яса
--
якість м'
яса
Анотація:
Мясо птицы механической обвалки имеет высокую биологическую ценность и, следовательно, может широко использоваться при производстве мясных продуктов. Мясо птицы механической обвалки с хорошими технологическими свойствами и химическим составом, оптимальным уровнем костных включений и их размеров из одного и того же сырья при соблюдении нормативных выходов можно получить на установках Уником-500, Баадер, ДМР-45.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Гоноцкий, В. А.
Характеристика сырья, направляемого на механическую обвалку [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2018. -
№ 1
. - С. 16-20 : ил., табл.
Рубрики:
Птиця--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне
обвалювання
м'
яса
--
м'ясо птиці
--
якість м'
яса
птиці
Анотація:
Мясо птицы является важнейшим источником полноценного белка животного происхождения, липидов с высоким уровнем незаменимых жирных кислот. Дана характеристика м
яса
птицы, направляемого на механическую обвалку.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)