Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=молочна сировина<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Євчук, Л. А.
    Конкурентні позиції суб'єктів молокопродуктового підкомплексу:сучасні тенденції та переспективи [Текст] / Л. А. Євчук // Економіка АПК. - 2012. - № 8. - С. 11-16 : рис. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК 65.306.7
Рубрики: Харчова промисловість--Молочна продукція
   Молокопереробні підприємства--Конкуренція

   Аграрний сектор економіки--Молочна галузь--Україна

Кл.слова (ненормовані):
Молочне скотарство -- Продовольство -- Молочна сировина
Анотація: Досліджено сучасний стан ринку молока й молочної продукції, обгрунтовано перспективи його розвитку, проведено оцінку конкурентних позицій молока та молочної продукції, їх виробників на внутрішньому і зовнішньому ринках.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Канцевич, С. І.
    Оцінка економічної ефективності виробництва молока залежно від його якості [Текст] / С. І. Канцевич, Н. П. Русько, М. М. Бакшеєв // Економіка АПК. - 2014. - № 4. - С. 24-27 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.32 + 36
Рубрики: Аграрний сектор--Виробничий потенціал
   Харчова промисловість--Молочна продукція

   Тваринництво--Велика рогата худоба--Молочна продуктивність

Кл.слова (ненормовані):
соматичні клітини -- молочна сировина -- загальне бактеріальне обсіменіння
Анотація: Встановлено залежності надою від кількості соматичних клітин для створення економічної моделі оцінки ефективності виробництва молока залежно від показників його якості.


Дод.точки доступу:
Русько, Н. П.; Бакшеєв, М. М.

Знайти схожі

3.


    Микитюк, В. М.
    Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспекти [Текст] / В. М. Микитюк, С. В. Чугаєвська // Економіка АПК. - 2018. - № 8. - С. 68-76 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємництво--Аграрний маркетинг--Україна
Кл.слова (ненормовані):
Молочна сировина -- рівень адаптованості -- якість
Анотація: Мета статті - проаналізувати показники, що характеризують процес адаптації підприємств молокопродуктивного підкомплексу до міжнародних стандартів якості й безпечності харчової продукції, визначити на цій основі пріоритетні напрями розвитку галузі.


Дод.точки доступу:
Чугаєвська, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)