Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=мікробіологічні показники<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.


   
    Національний стандарт на забрус [Текст] // Пасіка. - 2012. - № 1. - С. 24-27 : табл.
ББК 46.9
Рубрики: Бджільництво--Бджолопродукти
   Бджільництво--Стандарти--Україна

Кл.слова (ненормовані):
фізико-хімічні показники -- методи контролю -- органолептичні показники -- мікробіологічні показники -- поживна цінність -- калорійність
Анотація: З 1 січня 2012 року вступає в силу Національний стандарт України на забрус, продукт, який отримують на пасіках перед відбиранням меду, і призначений він для використання в харчовій, фармацевтичній промисловості, а як харчовий продукт, реалізують його через торговельну мережу.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


   
    Оцінка якісних показників цукрового сорго сорту Нектарний і гібриду Медовий у технології ферментованих напоїв оздоровчого направлення [Текст] / Д. Д. Карпутіна [та ін.] // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 228-235 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 234-235
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологічні процеси--Сорго
Кл.слова (ненормовані):
вітаміни -- мікробіологічні показники -- селекційна робота -- сік цукрового сорго -- мікробіота похідної сировини


Дод.точки доступу:
Карпутіна, Д. Д.; Олійник, С. І.; Тетеріна, С. М.; Карпутіна, М. В.; Короленко, А. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Гоноцкий, В. А.
    Цвет и запах мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 3. - С. 39-41 : ил., табл.
Рубрики: Птахівництво--М'ясо--Обробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса птиці -- сепарація м'яса птиці -- мікробіологічні показники -- кісткова маса
Анотація: Механическая сепарация мяса птицы влияет на цвет получаемого сырья. В процессе сепарации в механически сепарированное мясо птицы попадают гемовые пигменты из костного мозга. Присутствие костного мозга в мясе птицы механической обвалки является причиной повышения содержания в нем аскорбиновой кислоты, железа, гемовых пигментов.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


   
    Антропогенні та природні чинники ризику водопостачання в Азово-Дніпровському регіоні [Текст] / М. П. Гребняк, Р. А. Федорченко, Є. О. Тулушев, Г. С. Черненко // Довкілля та здоров'я. - 2017. - № 3. - С. 55-60 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 59-60
УДК
Рубрики: Водопостачання--Питна вода--Якість--Запорізька область (Україна)
   Вода--Якість--Здоров'я населення

Кл.слова (ненормовані):
джерела водопостачання -- якість води -- санітарно-хімічні показники -- мікробіологічні показники
Анотація: Визначено антропогенні та природні чинники для здоров'я населення Азово-Дніпровського регіону, зумовлені джерелами питного водопостачання.


Дод.точки доступу:
Гребняк, М. П.; Федорченко, Р. А.; Тулушев, Є. О.; Черненко, Г. С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Гоноцкий, В. А.
    Влияние заморозки и посола на качественные характеристики мяса механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий, Л. П. Федина // Ефективне птахівництво. - 2018. - № 5/6. - С. 34-36 : табл.
Рубрики: Кури--М'ясо--Зберігання--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
дефекти -- мікробіологічні показники -- мікрофлора
Анотація: В процессе хранения мяса птицы механической обвалки могут появится нежелательные дефекты, что может принести существенный экономический ущерб. В предлагаемых таблицах имеются показатели: изменение цветовых параметров мяса в зависимости от продолжительности холодильного хранения, органическая оценка мяса птицы механической обвалки, влияние выдержки в посоле на водосвязывающую способность мяса птицы механической обвалки, а также влияние выдержки на его бактериологические показатели.


Дод.точки доступу:
Федина, Л. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


   
    Медико-гігієнічна оцінка води поверхневого джерела централізованого водопостачання міста Черкаси [Текст] / Ю. Г. Бондаренко [та ін.] // Довкілля та здоров'я. - 2018. - № 3. - С. 16-21 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 21
УДК
Рубрики: Гігієнічна оцінка--Водопостачання--Черкаси, місто (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
органолептичні показники -- загально-хімічні показники -- мікробіологічні показники -- показники радіаційної безпеки -- моніторингові дослідження -- здоров'я населення -- класи якості води -- комунальна гігієна
Анотація: Здійснено медико-гігієнічну оцінку якості води у поверхневому централізованому джерелі водопостачання м. Черкаси та порівняно її з результатами проведених досліджень за 2004-2008 роки.


Дод.точки доступу:
Бондаренко, Ю. Г.; Джулай, О. С.; Рябовол, В. М.; Хоменко, О. А.; Коханій, О. А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


   
    Моніторинг та еколого-гігієнічна оцінка якості питної води із джерел децентралізованого водопостачання Рівненської області за 2004-2015 роки [Текст] / І. В. Гущук, О. І. Брезецька, В. І. Гущук, Р. Р. Драб // Довкілля та здоров'я. - 2018. - № 1. - С. 41-46 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 46
УДК
Рубрики: Водопостачання--Питна вода--Гігієнічна оцінка--Рівненська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
показники якості води -- лабораторні дослідження -- мікробіологічні показники -- нормативні вимоги -- санітарно-хімічні показники -- рівень захворюваності населення -- залізо, нітрати, каламутність -- систематизація, обробка та аналіз досліджень
Анотація: Стаття дає оцінку еколого-гігієнічного стану якості питної води із джерел децентралізованого водопостачання Рівненщини за 2004-2015 роки.


Дод.точки доступу:
Гущук, І. В.; Брезецька, О. І.; Гущук, В. І.; Драб, Р. Р.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


   
    Використання діоксиду хлору у технології підготовки питної води на дніпровському водопроводі м. Києва [Текст] / В. О. Прокопов [та ін.] // Довкілля та здоров'я. - 2018. - № 4. - С. 15-19 : табл. - Бібліогр.: с. 19
УДК
Рубрики: Гігієнічна оцінка--Питна вода--Дезінфекція--Дослідження
   Водопостачання--Питна вода--Дезінфекція--Дослідження--Київ

Кл.слова (ненормовані):
санітарно-хімічні показники -- мікробіологічні показники -- хлорити -- хлорати -- алюміній -- тригалогенметани
Анотація: У роботі представлено результати лабораторних досліджень використання діоксиду хлору з дотриманням технології підготовки питної води, прийнятої на дніпровському водопроводі м. Києва. Експериментальні дослідження обробки річкової води засвідчили високу ефективність даної технології щодо органічного та мікробного забруднення води р. Дніпро. Доцільно продовжити експеримент на річковому водопроводі, моделюючи у воді підвищені рівні органічного забруднення, яке може призводити до збільшення у воді побічних продуктів дезінфекції, насамперед небезпечних хлоритів, під час обробки води діоксидом хлору.


Дод.точки доступу:
Прокопов, В. О.; Липовецька, О. Б.; Куліш, Т. В.; Соболь, В. А.; Костюк, В. А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


   
    Дослідження якості та безпечності матеріалів наповнювачів та чохлів подушок для сну [Текст] / Галина Михайлова, Осієвська Валентина, Світлана Галько, Галина Озимюк // Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 214-226 : табл. - Бібліогр.: с. 222-223
УДК
Рубрики: Сировина--Якість і безпека
Кл.слова (ненормовані):
ковдра -- текстильні матеріали -- пір'яно-пухові вироби -- мікробіологічні показники


Дод.точки доступу:
Михайлова , Галина; Осієвська, Валентина; Галько, Світлана; Озимок, Галина

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)