Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=продовольча система<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Сичевський, М. П.
Розвиток харчової промисловості: акценти державної політики [Текст] / М. П. Сичевський, А. Е. Юзефович> // Економіка АПК. - 2014. -
№ 7
. - С. 46-52 : фот.цв. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.9(4Укр)306.7
Рубрики:
Харчова промисловість--Розвиток
Промисловість України--Державне управління
Продовольчі ресурси--Формування--Україна
Кл.слова (ненормовані):
виробничий потенціал
--
продовольча
безпека
--
продовольча
система
--
валовий внутрішній продукт
Анотація:
Визначено роль та місце продовольчих ресурсів і галузей, що їх продукують, у вимірах та критеріях національної безпеки, обґрунтовано необхідність формування сприятливих економічних умов для цілеспрямованого розвитку продовольчого комплексу на інвестиційно-інноваційних засадах, активізації соціальної й підприємницької діяльності, збільшення обсягів експорту.
Дод.точки доступу:
Юзефович, А. Е.
Знайти схожі
>
2.
Сичевський, М. П.
Хлібопекарська галузь України: тенденції та проблеми її розвитку [Текст] / М. П. Сичевський, О. М. Васильченко, О. В. Коваленко> // Економіка АПК. - 2018. -
№ 5
. - С. 14-23 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Продовольчий комплекс--Хлібопекарне виробництво--Україна
Кл.слова (ненормовані):
продовольча
система
--
хлібопекарська галузь
--
ємність ринку
Анотація:
Мета статті - оцінити стан, виявити тенденції та проблеми, визначити напрями подальшого розвитку хлібопекарської галузі в Україні. Визначено основні тенденції розвитку хлібопекарської галузі в Україні та обґрунтовано причини і чинники, що гальмують її ефективний розвиток, запропоновано напрями їх вирішення. Розраховано ємність ринку хлібобулочних виробів промислового виробництва.
Дод.точки доступу:
Васильченко, О. М.; Коваленко, О. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)