Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=підготовчий етап<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
Технологічний аспект орієнтовного
планування програми навчальної практики з української мови і літератури для загальноосвітніх середнії навчальних закладів (5-8, 10 класи) [Текст] / Л. І. Піскорська, Л. В. Гуріна, Т. М. Любчич> // Українська мова і література в школі. - 2011. -
№ 2
. - С. 55-59.
Рубрики:
Українська мова--Методика--Планування
Українська література--Методика--Планування
Кл.слова (ненормовані):
етап
и планування
--
підготовчий
етап
--
змістовно-організаційний
етап
--
підсумковий
етап
Анотація:
У статті поданий в схемі технологічний аспект орієнтовного планування програми навчальної практики з української мови і літератури для 5-8, 10 класів загальноосвітніх середніх навчальних закладів.
Дод.точки доступу:
Піскорська, Л. І. \.\; Гуріна, Л. В.; Любчич, Т. М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Марченко, Олександра
Український вінок із штучних квітів [Текст] : творчий проект / Олександра Марченко> // Трудове навчання (Шкільний світ). - 2012. -
№ 1 (січень)
. - С. 26-36. - Бібліогр.: с. 36
ББК
74.200.52
Рубрики:
Трудове навчання--Класно-урочна система--Загальноосвітній навчальний заклад
Кл.слова (ненормовані):
підготовчий
етап
--
технологічні
--
каркас
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Шекун, Іван
.
Перевірки закупівель державною аудиторською службою України: підстави та особливості проведення [Текст] / Іван Шекун> // Радник в сфері державних закупівель. - 2018. -
№ 12
. - С. 10-15
Рубрики:
Закупівля--Державний контроль--Україна
Кл.слова (ненормовані):
моніторинг закупівель
--
закупівельний процес
--
законодавство
--
значення перевірок закупівель
--
порушення замовником законодавства
--
етап
и проведення перевірки
--
підготовчий
етап
--
строки
--
проведення перевірки
--
оформлення та реалізація результатів
--
вжиття заходів
--
документальна перевірка
--
фактична перевірка
--
чек-лист для замовників
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Бойко, Ганна Анатоліївна
.
Підсистема вправ для формування в майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні [Текст] / Г. А. Бойко> // Іноземні мови. - 2019. -
№ 4
. - С. 3-11
Рубрики:
Англійська мова--Викладання--Вища освіта
Кл.слова (ненормовані):
підсистема вправ
--
підготовчий
етап
--
рецептивно-репродуктивний
етап
Анотація:
У статті обгрунтовано підсистему вправ для формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні студентів, що навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології. Визначено
етап
и формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні в майбутніх фахівців з харчових технологій. Окреслено завдання кожного
етап
у. Наведено приклади вправ, які майбутні фахівці з харчових технологій виконують для формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні. Підсистема вправ реалізується за два
етап
и: підготовний і основний. Основний
етап
складається з рецептивно-репродуктивного, рецептивно-продуктивного та продуктивного під
етап
ів.
Підготовчий
етап
містить вправи, спрямовані на набуття студентами знань про типові ситуації професійного спілкування фахівців з харчових технологій, їхні комунікативні наміри, особливості невербальної поведінки, структуру монологічних висловлювань, уживання засобів міжфразового зв'язку. Вправи рецептивно-репродуктивного під
етап
у спрямовані на ознайомлення студентів зі зразками професійно орієнтованих монологів, усвідомлення їх структури, створення структурних елементів монологу. Вправи розроблено на основі дібраних автентичних професійно спрямованих англомовних відеотекстів. На рецептивно- продуктивному під
етап
і формуються вміння створення міні-монологів. На цьому під
етап
і представлено комунікативні вправи. Опорами на рецептивно-продуктивному під
етап
і є автентичні відеоматеріали та ключові слова. Метою продуктивного під
етап
у є формування вмінь висловлюватися на текстовому рівні. Вправи продуктивного під
етап
у належать до комунікативних. Опорами на цьому під
етап
і слугують комунікативні ситуації. Представлена підсистема вправ грунтується на попередніх науково-теоретичних напрацюваннях автора.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДІМ (1)
Вільні: ВДІМ (1)
Знайти схожі
>
5.
Бойко, Ганна Анатоліївна
.
Комплекси вправ і завдінь для формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні [Текст] / Г. А. Бойко> // Іноземні мови. - 2020. -
№ 1
. - С. 49-52
Рубрики:
Вища освіта--Англійська мова--Викладання
Кл.слова (ненормовані):
комплекс вправ і завдань
--
майбутні фахівці з харчових технологій
--
підготовчий
етап
Анотація:
У цій публікації представлено комплекси вправ і завдань з тем "Diary Production" та "Meat Processing", розроблених автором для формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні студентів, що навчаються за спеціальністю 181 Харчові тезнології в процесі самостійної роботи. Сформульовано практичні, професійно орієнтовані, освітні, розвивальні та виховальні цілі. Визначено
етап
и формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій -
підготовчий
і основний. Основний
етап
в свою чергу складається з рецептивно-репродуктивного, рецептивно-продуктивного та продуктивного під
етап
ів.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДІМ (1)
Вільні: ВДІМ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)