Пошуковий запит: (<.>K=ресторани<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
At a Restaurant [Text] : menu, dialogues> // English for everybody. - 2009. - № 4. - Р. 17-18
Рубрики: Ресторани Ресторанно-готельний бізнес Кл.слова (ненормовані): вніб 6
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДІМ (1) Вільні: ВДІМ (1)
Знайти схожі
|
>2. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Беляев, А. Воздушное гостеприимство [Текст] / А. Беляев> // Украинский туризм. - 2009. - № 2. - С. 34-37
ББК 65.431.14 Рубрики: Ресторани--Обслуговування Анотація: Кейтеринг - ресторанное обслуживание вне стационарных помещений. Трапеза во время путешествия на борту самолета.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>3. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Трактирный промысел на Руси [Текст]> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2010. - № 2
ББК 63 + 65.43
Кл.слова (ненормовані): ресторани -- ВДЕТН
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>4. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися [Текст] / В. В. Головач> // Економiка, фiнанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2010. - N 12. - С. 32-35
Кл.слова (ненормовані): шахрайство -- ресторани -- ВДЕТН
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>5. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Дитмар, Н. Ресторанный бизнес сегодня [Текст] / Н. Дитмар> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2011. - N 1. - С. 68
ББК 65.43 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): установи громадського харчування
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>6. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження). Виявлення шахрайства в ресторані методами економіко-правового аналізу [Текст] / В. В. Головач> // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 4. - С. 25-33 : табл.
Рубрики: Шахрайство--Ресторани Господарські правопорушення--Економіко-правовий аналіз--Ресторани Анотація: Стаття дає поняття економіко-правового аналізу який ставить за мету вивчення особливого вигляду відхиленьі ненгативних явищ у сфері економіки. На конкретних прикладах показано як в ресторанах шляхом економіко-правовго анаплізу можливо вести боротьбу з господарськими правопорушеннями, в першу чергу з шахрайством персоналу.
Є примірники у відділах: ВДЕТПСГН (25.05.2011р. - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
|
>7. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження) тактика і методика боротьби з шахрайством в ресторані [Текст] / В. В. Головач> // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 5. - С. 32-43. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Шахрайство--Ресторани Кл.слова (ненормовані): профілактика -- притягнення до відповідальності -- технологічна карта -- організація обліку -- калькуляція -- контроль -- інвентаризація Анотація: Стаття дає поняття тактики і методики боротьби з шахрайством в ресторані . Надається перевага комплексним підходам в організації боротьби з шахрайством в ресторані.
Знайти схожі
|
>8. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Трайно, В. М. Формування матриці привабливості клієнтів закладів ресторанного господарства [Текст] / Трайно В. М.> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 4 . - С. 206-208 : табл. - Бібліогр.: с. 208
ББК 65.43 Рубрики: Ресторани Кл.слова (ненормовані): ресторанне господарство -- послуги -- споживач -- поведінка споживача
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>9. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Тувайкін, В. А. Шляхи вдосконалення якості ресторанних послуг в Україні [Текст] / Тувайкін В. А.> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 4 . - С. 209-212. - Бібліогр.: с. 212
ББК 65.9(4Укр)42 Рубрики: Ресторани--Послуги Кл.слова (ненормовані): якість -- ресторанні послуги -- оцінювання якості -- ресторан -- якісні послуги
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>10. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Клементьєва, О. Ю. АВС аналіз в управлінні прибутком підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / О. Ю. Клементьєва> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. - № 9. - С. 183-186 : ілюстр. - Бібліогр.: с. 187
ББК 65.43 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани--Прибутки--Управління Кл.слова (ненормовані): прибуток -- прибуток на одиницю продукції -- асортимент ресторану -- управління продажами на підприємствах ресторанного господарства
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>11. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Гуторова, Л. Сало, рівноцінне золоту. ідеологія ресторанів Михайла Поплавського - здорова їжа з екологічно чистих натуральних продуктів [Текст] / Л. Гуторова> // Україна молода. - 2011. - 6 груд.(№ 221). - С. 12 : ілюстр.
ББК 65.9(4Укр)424 Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Україна
Дод.точки доступу: Поплавський, Михайло Михайлович (відомий ресторатор мережі ресторанів "Батьківська хата", ректор КНУКМ) \про нього\ Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>12. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Ресторан "Градецктй": место для яркой и вкусной жизни! [Текст]> // Семь дней. - 2011. - 8 сент. (№ 36) . - С. 5
ББК 65 Рубрики: Ресторани--Чернігів, місто (Україна)
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВКр (1) Вільні: ВКр (1)
Знайти схожі
|
>13. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Розвиток ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / М. Макаренко [та ін.]> // Вісник. - 2012. - № 1. - С. 56-57. - Бібліогр.: с. 57
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): заклади громадського харчування -- ціновий сегмент -- офісні обіди
Дод.точки доступу: Макаренко, М.; Безлюдний, С.; Бондар, О.; Коростельов, В. А. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>14. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Кучеренко, Е. Работа с персоналом как ключевой фактор управления ресторанным бизнесом [Текст] / Евгения Кучеренко> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 2. - С. 66-69 : ил.
Рубрики: Ресторани--Персонал Кл.слова (ненормовані): навчання персоналу -- правила для офіціантів -- менеджмент
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>15. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Клецковская, И. Ресторанный маркетинг [Текст] / Ирина Клецковская> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 2. - С. 70-73
Рубрики: Ресторани--Маркетинг Кл.слова (ненормовані): брендинг -- навчання персоналу -- дослідження ринку
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>16. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Карский, В. Проектирование предприятий общественного питания [Текст] / Валентин Карский> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 2. - С. 74-79 : фото.цв.
Рубрики: Громадське харчування--Проектування Кл.слова (ненормовані): підприємства громадського харчування -- ресторани -- технологічне проектування
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>17. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Кучеренко, Е. Прибыльность ресторана начинается с эффективного управления [Текст] / Елена Кучеренко> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 3. - С. 56-57
Рубрики: Ресторани Кл.слова (ненормовані): управління ресторанним бізнесом -- оперативний контроль -- прибутковість ресторану
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>18. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Система отчетности в ресторане [Текст]> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 3. - С. 58-59
Рубрики: Ресторани Кл.слова (ненормовані): система звітності -- управління рестораном
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>19. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Карский, В. Проектирование предприятий общественного питания [Текст] / Валентин Карский> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 3. - С. 64-70. - Начало. - 2012. - № 2
Рубрики: Громадське харчування--Проектування Кл.слова (ненормовані): підприємства громадського харчування -- ресторани -- технологічне проектування
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>20. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Иваненко, Анна. Эльзас под бешамелем [Текст] / А.Иваненко> // Мир туризма. - 2012. - № 6/7. - С. 32-39 : фото.цв.
ББК 65.433 Рубрики: Туризм--Ресторани--Кухня--Франція
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
|
|