Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=темперування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Суворова, Елена.
    Всё в шоколаде [Текст] / Е. Суворова // Вокруг света. - 2017. - № 8. - С. 76-80 : ил.
Рубрики: Шоколад--Виготовлення шоколаду
Кл.слова (ненормовані):
какао-боби -- дебактерізація -- лущильна машина -- шоколадна маса -- какао-масло -- шоколадна етикетка -- темний шоколад -- гіркий шоколад -- білий наліт -- молочний шоколад -- формування плиток -- темперування -- флоу-упаковка
Анотація: Найпопулярніший подарунок до свята - шоколад: він подобається і дітям, і дорослим. Як виготовляється справжній шоколад та як його пізнати по упаковці?


Є примірники у відділах: всього 2 : ВА (1), ВДГН (1)
Вільні: ВА (1), ВДГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)