Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=фізичні властивості тіста<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Осокіна, Н. М.
Газоутримувальна здатність борошна із зерна спельти залежно від сорту [Текст] / Н. М. Осокіна, В. В. Любич, В. В. Возіян> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 5
. - С. 185-190. - Бібліогр.: с. 189-190
Рубрики:
Хлібні вироби--Борошно
Кл.слова (ненормовані):
клейковина
--
сорт
--
фізичні
властивості
тіста
--
біологічна цінність зерна
--
пшениця м`яка
--
якість борошна
Дод.точки доступу:
Любич, В. В.; Возіян, В. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)