Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=харчові технології<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Сінат-Радченко, Д. Є.
Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м'ясо-молочної промисловості [Текст] / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 5
. - С. 206-210 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 210
Рубрики:
М'ясне виробництво--Молочне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо
--
сир
--
температура
--
заморожування
--
частка вимороженої води
--
харчові
технології
Дод.точки доступу:
Масліков, М. М.; Масліков, М. О.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Сімахіна, Г. О.
Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 5
. - С. 225-231 : табл. - Бібліогр.: с. 231
Рубрики:
Ягоди--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
харчові
технології
--
фазові переходи
--
кристалізація
--
біологічна цінність
--
холодильне оброблення
--
кріоушкодження
--
напівфабрикати
--
швидкість заморожування
Дод.точки доступу:
Халапсіна, С. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Чумаченко, І. П.
Науково-дослідний інститут технологій та якості продукції тваринництва НУБІП України - стан, досягнення, перспективи роботи [Текст] / І. П. Чумаченко, Н. П. Пономаренко> // Сучасне птахівництво. - 2016. -
№ 5/6
. - С. 12-13 : фот.
Рубрики:
Тваринництво--Вирощування--Якість продукції
Кл.слова (ненормовані):
харчові
технології
--
біоресурси
--
поживні речовини
Дод.точки доступу:
Пономаренко, Н. П.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)