Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=цесарки<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Куян, Наталія.
    Ось такі вони - фермери ! [Текст] / Н. Куян // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 8. - С. 8-10 : ілюстр.
Рубрики: Птахівництво--Перепели--Кури
Кл.слова (ненормовані):
гуси -- яйця -- вівці -- свині -- цесарки -- качки
Анотація: В статті розповідається про фермерське господарство "Повіт Агро" керівник якого Павлик О. В. (с. Людвинівка Білоцерківського району Київської області). Основні напрямки виробництва перепелиної продукції - це яйця і м`ясо перепела. Всього на вирощуванні утримується до 20 тисяч голів птиці. Крім перепелів в господарстві успішно розвивається виробництво яєць і м'яса від курей. Є стада гусей, качок і цесарок. Вирощують також овець і в'єтнамських свиней.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


   
    Кормление цесарок [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 12. - С. 31-32 : ил., табл. - Материалы ВНИТИП, г. Сергиев Посад
Рубрики: Птахівництво--Куроподібні--Цесарки
Кл.слова (ненормовані):
годування цесарок -- комбікорм -- цесарята-бройлери -- корми
Анотація: Кормление цесарок мало отличается от кормления кур, и специальных комбикормов для цесарок промышленность не выпускает.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Рябоконь, Ю. А.
    Блюда из птицы [Текст] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 10. - С. 45-49
Рубрики: Птиця--Страви
Кл.слова (ненормовані):
страви з куріпки -- страви з перепелів -- страви з качки -- страви з фазана -- страви з цесарки -- субпродукти
Анотація: Даны характеристики питательным свойствам мяса куропаток, перепелов, уток, фазанов и цесарок, а также рецепты блюд из мяса различных видов птицы.


Дод.точки доступу:
Рябоконь, В. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)