Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=цукрозамінники<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.


    Болотов, Б. В.
    Сахарный сахар [Текст] / Б. В. Болотов, Н. А. Болотова, М. Б. Болотов // Винахідник і раціоналізатор. - 2012. - № 3. - С. 18-26 : мал.
Рубрики: Винахідництво--Цукрове виробництво--Технології
Кл.слова (ненормовані):
цукрозамінники -- спосіб виробництва цукру -- енергоінформаційні методи -- використання каталізатора
Анотація: Запропоновано використання енергоінформаційних методів в цукровій промисловості.


Дод.точки доступу:
Болотова, Н. А.; Болотов, М. Б.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Бондар, В. С.
    Стратегічні напрями високоефективного функціонування цукробурякового підкомплексу АПК [Текст] / В. С. Бондар, А. В. Фурса // Економіка АПК. - 2016. - № 10. - С. 30-40 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ринок цукру--АПК--Економіка України
Кл.слова (ненормовані):
ринок цукру -- цукрозамінники -- оптово-відпускна ціна
Анотація: Здійснено аналіз основних тенденцій і протиріч світового ринку цукру та встановлено, що на сучасному етапі вони безпосередньо й опосередковано впливають на стан внутріщнього ринку цукру України, який поки що відрізняється нестабільністю, перепадами обсягів виробництва цукру та оптово-відпускних цін, невисокою ефективністю і практичною розрегульованістю.


Дод.точки доступу:
Фурса , А.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Дорохович, А.
    Новий цукрозамінник лактитол : Досліджено його вплив на формування пластичних, пружно-еластичних показників тістових мас для різних видів печива / А. Дорохович // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 10. - С. 16-17
Рубрики: Кондитерські вироби--Цукрозамінники
Анотація: Лактитол-білий кристалічний порошок, без запаху, із злегка солодким смаком, без стороннього присмаку, не гігроскопічний.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


   
    Діабетична арифметика [Текст] : всесвітній день боротьби із цукровим діабетом // Пенсійний кур'єр. - 2018. - 9 листоп. (№ 45). - С. 5 : іл.
Рубрики: Цукровий діабет--Профілактика і лікування
   Цукровий діабет--Харчування--Цукрозамінники

Кл.слова (ненормовані):
натуральні цукрозамінники -- фруктоза -- сорбіт -- стевія -- ксиліт -- мед -- синтетичні цукрозамінники



Знайти схожі

5.


    Івахно, О. П.
    Проблеми використання харчових добавок у продуктах дитячого харчування [Текст] / О. П. Івахно, І. П. Козярін // Довкілля та здоров'я. - 2019. - № 1. - С. 29-32 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 32
УДК
Рубрики: Харчування--Діти
   Раціональне харчування--Харчові домішки--Діти

Кл.слова (ненормовані):
спеціальні продукти харчування -- синтетичні барвники -- цукрозамінники -- безпечність харчових продуктів
Анотація: Проведено аналіз даних наукової літератури відносно використання харчових добавок у раціонах дітей молодшого віку.


Дод.точки доступу:
Козярін, І. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Дорохович, Вікторія.
    Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола [Текст] / Вікторія Дорохович, Анна Донець // Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 189-194 : табл. - Бібліогр.: с. 201
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--Цукрозамінники
Кл.слова (ненормовані):
цукровий діабет -- харчові добавки -- фруктоза
Анотація: Впровадження у виробництво розроблених пряників дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів, які зможуть споживати хворі на цукровий діабет.


Дод.точки доступу:
Донець, Анна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)