Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=якість м'ясної маси птиці<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Абалдова, В. А.
    Влияние трубчатой кости на качество мясной массы [Текст] / В. А. Абалдова // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 8. - С. 42-44 : ил. табл.
Рубрики: Птахівництво--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса -- переробка м'яса птиці -- якість м'ясної маси птиці
Анотація: Для улучшения качества мясной массы части тушек, имеющие трубчатые кости (крылья, ноги), не следует направлять на мехобвалку.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)