Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Добробут населення -- Споживання продуктів харчування<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Темчишина, Ю. Л.
Аспекти синергетичного підходу в управлінні підприємствами харчової промисловості [Текст] / Ю. Л. Темчишина, К. М. Темчишина> // Економіка АПК. - 2013. -
№ 5
. - С. 75-79. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.306.7
Рубрики:
Промислові підприємства--Стратегічне управління
Харчова промисловість--Розвиток
Добробут
населення
--
Споживання
продуктів
харчування
Кл.слова (ненормовані):
споживчий кошик
--
сталий розвиток
--
стабільність і стійкість діяльності
Анотація:
Розглянуто науково-методичну розробку підходу до управління формуванням стабільності діяльності підприємства в мінливому зовнішньому економічному середовищі, в якому активізуються глобалізаційні процеси та процеси, пов'язані з максимальною соціальною орієнтованістю діяльності підприємств харчової галузі.
Дод.точки доступу:
Темчишина, К. М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Шпичак, О. М.
Проблеми ємності внутрішнього споживчого ринку сільськогосподарської продукції та продовольства в Україні в контексті купівельної спроможності
населення
[Текст] / О. М. Шпичак, О. В. Боднар> // Економіка АПК. - 2013. -
№ 6
. - С. 5-13 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
69.9(4Укр)32
Рубрики:
Аграрний сектор--Ринкові відносини--Україна
Добробут
населення
--
Споживання
продуктів
харчування
Кл.слова (ненормовані):
харчування
--
тваринницька продукція
--
рівень місячної заробітної плати
Анотація:
Розглянуто оцінку фактичної ємності внутрішнього споживчого ринку сільськогосподарської продукції та продовольства України з урахуванням ринкової й позаринкової сфери обігу продукції та визначено ємність ринку для забезпечення мінімальних та раціональних норм
споживання
, в тому числі з урахуванням частки витрат на
харчування
поза домом на рівні європейськиї країн.
Дод.точки доступу:
Боднар, О. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Молдашев, А. Б.
Проблемы развития аграрного сектора Казахстана в условиях межгосударственной интеграции [Текст] / А. Б. Молдашев> // Економіка АПК. - 2015. -
№ 6
. - С. 23-29 : табл.
ББК
65.9(5КАЗ)
Рубрики:
Економіка Казахстану--Аграрний сектор
Аграрний сектор--Виробничий потенціал
Добробут
населення
--
Споживання
продуктів
харчування
Кл.слова (ненормовані):
поголовье скота и птицы
--
производство продукции переработки
--
стоимость валовой продукции сельского хозяйства
--
рынок продовольствия
Анотація:
Розглянуто перспективи та проблеми розвитку аграрного сектору Казахстану в 2013-2014 р.р. Висвітлено порівняння даних з виробничих аграрних потужностей між 1990, 2000 та 2014 роками.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Шпичак, О. М.
Економіко-організаційні неузгодженості взаємовідносин у продуктових ланцюгах в умовах інфляційно-девальваційних процесів: напрями врегулювання [Текст] / О. М. Шпичак> // Економіка АПК. - 2015. -
№ 6
. - С. 85-95 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.9(4УКР)25
Рубрики:
Грошовий обіг в Україні--Інфляція
Ціноутворення--Сільськогосподарська продукція
Добробут
населення
--
Споживання
продуктів
харчування
Кл.слова (ненормовані):
рівень цін на продукти
харчування
--
структура виробничих витрат
--
рентабельність сільськогосподарського виробництва
Анотація:
Висвітлено пошук усунення неузгодженостей у продовольчих ланцюгах за умов різних рівнів інфляційно-девальваційних процесів, що унеможливлює досягнення рівнозначних умов розвитку усіх галузей народного господарства й уникнення збурень у суспільстві.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)