Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Кондитерське виробництво -- Харчова промисловість -- Бобові компоненти -- Україна<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Рибчук, Лариса.
    Перспективність використання бобових паст у кондитерському виробництві [Текст] / Лариса Рибчук // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 253-262 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 260-261
УДК
Рубрики: Кондитерське виробництво--Харчова промисловість--Бобові компоненти--Україна
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати -- харчова комбінаторика -- рецептурний склад


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)