Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Кондитерські вироби -- Цукрозамінники<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Дорохович, А.
    Новий цукрозамінник лактитол : Досліджено його вплив на формування пластичних, пружно-еластичних показників тістових мас для різних видів печива / А. Дорохович // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 10. - С. 16-17
Рубрики: Кондитерські вироби--Цукрозамінники
Анотація: Лактитол-білий кристалічний порошок, без запаху, із злегка солодким смаком, без стороннього присмаку, не гігроскопічний.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Дорохович, Вікторія.
    Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола [Текст] / Вікторія Дорохович, Анна Донець // Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 189-194 : табл. - Бібліогр.: с. 201
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--Цукрозамінники
Кл.слова (ненормовані):
цукровий діабет -- харчові добавки -- фруктоза
Анотація: Впровадження у виробництво розроблених пряників дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів, які зможуть споживати хворі на цукровий діабет.


Дод.точки доступу:
Донець, Анна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)