Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Консервування -- Оцукрювання продуктів<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Стоянова, Л.
    Глюкозно-фруктозні сиропи : оптимальне використання їх при виробництві фруктових консервів дає змогу одержати високоцінні й поживні продукти / Л. Стоянова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 4. - С. 28-30
Рубрики: Харчові добавки--Цукор
   Консервування--Оцукрювання продуктів

   Консерви--Високоцукристі

Кл.слова (ненормовані):
Цукроза -- Пектини -- Фруктоза


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)