Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=М'ясо<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Пономаренко, В.
    Амінокислотний склад м'яса свиней різних генотипів [Текст] / В. Пономаренко, С. Войтенко // Тваринництво України. - 2012. - № 10. - С. 7-9 : ілюстр. - Бібліогр.: с. 9
Рубрики: Тваринництво--Свинарство
   М'ясо

Кл.слова (ненормовані):
амінокислоти -- свині -- вирощування
Анотація: Наведено результати оцінки амінокислотного складу м'язової тканини свиней миргородської і великої білої порід та гібридного молодняку німецької селекції. Встановлено, що свині різних генотипів вітчизняної та зарубіжної селекції достовірно не різнилися за кількістю замінних і незамінних амінокислот у м'ясі, як і за їх загальною кількістю.


Дод.точки доступу:
Войтенко, С.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Слободянюк, Н.
    Поживність м'яса перепелів за використання комбікормів з різними рівнями протеїну [Текст] / Н. Слободянюк // Тваринництво України. - 2013. - № 10. - С. 10-14 : табл. - Бібліогр.: с. 14
Рубрики: Перепели
   М'ясо

   Комбікорми

Кл.слова (ненормовані):
забій -- протеїн -- поживність м'яса
Анотація: Досліджено вплив годівлі на м'ясні якості перепелів. Установлено характер зв'язку між рівнями протеїнового живлення перепелів та показниками забою і хімічного складу грудних м'язів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


   
    Тенденции мирового рынка птицы [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 10. - С. 21-24 : ил.
Рубрики: Птахівництво
   Харчові продукти

   М'ясо

Кл.слова (ненормовані):
куряче м'ясо -- пташиний грип -- комбікорма
Анотація: В соответствии с данными Терри Эванса, который стал автором доклада "Тенденции мирового птицеводческого сектора, 2013 год" для портала ThePoultrySite, глобальный рост производства куриного мяса замедляется, но Азия сохраняет свою долю в общем обьеме.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


   
    Российский рынок мяса: золотые годы остались в прошлом? [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 11. - С. 15-17 : ил.
Рубрики: Птахівництво
   Птахопродукти

   М'ясо

Кл.слова (ненормовані):
птиця -- виробництво м'яса -- корми
Анотація: Хоть индустрия и снижает показатели роста, но указанный рост будет стабильным и долгосрочным. Наиболее перспективным будет развитие относительно новых видов животноводства - производства мяса индейки, утки и так далее. Параллельно эксперты отмечают, что потребление мяса в России еще не достигло своего потолка - несмотря на рост показателей, россияне все еще сьедают меньше мяса, чем жители большинства стран Европы, поэтому на этом поприще еще определенно есть к чему стремиться.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)