Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=М'ясо<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Пономаренко, В.
Амінокислотний склад м'яса свиней різних генотипів [Текст] / В. Пономаренко, С. Войтенко> // Тваринництво України. - 2012. -
№ 10
. - С. 7-9 : ілюстр. - Бібліогр.: с. 9
Рубрики:
Тваринництво--Свинарство
М'
ясо
Кл.слова (ненормовані):
амінокислоти
--
свині
--
вирощування
Анотація:
Наведено результати оцінки амінокислотного складу м'язової тканини свиней миргородської і великої білої порід та гібридного молодняку німецької селекції. Встановлено, що свині різних генотипів вітчизняної та зарубіжної селекції достовірно не різнилися за кількістю замінних і незамінних амінокислот у м'ясі, як і за їх загальною кількістю.
Дод.точки доступу:
Войтенко, С.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Слободянюк, Н.
Поживність м'яса перепелів за використання комбікормів з різними рівнями протеїну [Текст] / Н. Слободянюк> // Тваринництво України. - 2013. -
№ 10
. - С. 10-14 : табл. - Бібліогр.: с. 14
Рубрики:
Перепели
М'
ясо
Комбікорми
Кл.слова (ненормовані):
забій
--
протеїн
--
поживність м'яса
Анотація:
Досліджено вплив годівлі на м'ясні якості перепелів. Установлено характер зв'язку між рівнями протеїнового живлення перепелів та показниками забою і хімічного складу грудних м'язів.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Тенденции мирового рынка
птицы [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2013. -
№ 10
. - С. 21-24 : ил.
Рубрики:
Птахівництво
Харчові продукти
М'
ясо
Кл.слова (ненормовані):
куряче м'
ясо
--
пташиний грип
--
комбікорма
Анотація:
В соответствии с данными Терри Эванса, который стал автором доклада "Тенденции мирового птицеводческого сектора, 2013 год" для портала ThePoultrySite, глобальный рост производства куриного мяса замедляется, но Азия сохраняет свою долю в общем обьеме.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Российский рынок мяса:
золотые годы остались в прошлом? [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2013. -
№ 11
. - С. 15-17 : ил.
Рубрики:
Птахівництво
Птахопродукти
М'
ясо
Кл.слова (ненормовані):
птиця
--
виробництво м'яса
--
корми
Анотація:
Хоть индустрия и снижает показатели роста, но указанный рост будет стабильным и долгосрочным. Наиболее перспективным будет развитие относительно новых видов животноводства - производства мяса индейки, утки и так далее. Параллельно эксперты отмечают, что потребление мяса в России еще не достигло своего потолка - несмотря на рост показателей, россияне все еще сьедают меньше мяса, чем жители большинства стран Европы, поэтому на этом поприще еще определенно есть к чему стремиться.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)