Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Молодші школярі -- Здоров'збережувальні технології<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Заровна, Наталія.
    Упровадження здоров'язбережувальних технологій в навчально-виховний процес у початковій школі [Текст] / Н. Заровна // Український вимір : [міжнар. зб. наук.-педагог., метод. ст. і матеріалів з України та діаспори] / [Черніг. обл. ін-т післядиплом. пед. освіти ім. К. Д. Ушинського. - Чернігів, 2017. - Число 14. - С. 168-172 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 63.3(0=УКР)-7 + 71.4(4УКР) + 74(4УКР)
Рубрики: Початкова школа--Здоровий спосіб життя--Виховання
   Молодші школярі--Здоров'збережувальні технології

Кл.слова (ненормовані):
здоров -- діти молодшого шкільного віку
Анотація: У статті проаналізовано поняття "здоровзбережувальні технології" та теоретично обгрунтовано їх впровадження в навчально-виховний процес дітей молодшого шкільного віку.


Дод.точки доступу:
Блохин, Дарина \ред.\; Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К. Д. Ушинського

Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)


Знайти схожі

2.


    Дятлова, А. В.
    Проект "Абетка здорового харчування для школярика". Упровадження основ здорового харчування у навчально-виховний процес [Текст] / А. В. Дятлова, Л. О. Шевченко // Педагогічна майстерня. - 2017. - № 8. - С. 20-28 : фот.
Рубрики: Здоров'я дітей--Харчування школярів--Загально-освітні навчальні заклади--Проектна діяльність--Харків, місто (Україна)
   Здоровий спосіб життя--Виховання--Харчування і здоров'я--Досвід роботи вчителів--Харків, місто (Україна)

   Молодші школярі--Здоров'збережувальні технології

Кл.слова (ненормовані):
корисна їжа -- шкідлива їжа
Анотація: Запропонований творчий міжпредметний проект для учнів 1-4 класів "Абетка здорового харчування для школярика", реалізований учителями, учнями та батьками на базі Харківського технічного ліцею № 173.


Дод.точки доступу:
Шевченко, Л.О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)