Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Молочні продукти -- Закваски -- Бактеріальні препарати<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Рижкова, Т.
    Властивості заквашувальної мікрофлори й біопрепаратів : досліджено їх здатність чинити опір "дикій" дріжджовій мікрофлорі, що потрапила до них із зовнішнього середовища / Т. Рижкова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 16-18
Рубрики: Молочні продукти--Закваски--Заквашувальна мікрофлора
   Молочні продукти--Закваски--Бактеріальні препарати

Кл.слова (ненормовані):
Етанол
Анотація: У молочній промисловості мікробіологічні процеси мають велике значення, саме вони визначають якість продукту. Хроматограма свідчить, що як молоко, заквашувальна мікрофлора, так і біопрепарати містять у своєму складі продукт обміну "дикої" дріджової мікрофлори-етанол.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)