Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>S=Молочні продукти -- Закваски -- Бактеріальні препарати<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Рижкова, Т.
Властивості заквашувальної мікрофлори й біопрепаратів : досліджено їх здатність чинити опір "дикій" дріжджовій мікрофлорі, що потрапила до них із зовнішнього середовища / Т. Рижкова> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. -
№ 7
. - С. 16-18
Рубрики:
Молочні
продукти
--
Закваски
--Заквашувальна мікрофлора
Молочні
продукти
--
Закваски
--
Бактеріальні
препарати
Кл.слова (ненормовані):
Етанол
Анотація:
У
молочні
й промисловості мікробіологічні процеси мають велике значення, саме вони визначають якість продукту. Хроматограма свідчить, що як молоко, заквашувальна мікрофлора, так і біо
препарати
містять у своєму складі продукт обміну "дикої" дріджової мікрофлори-етанол.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)