Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>S=Напівфабрикати -- Виробництво -- Біологічна цінність -- Морква<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Золотухіна, Інна
.
Оптимізація процесу диспергування компонентів напівфабрикатів білково-вуглеводних із пюре моркви [Текст] / Інна Золотухіна> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. -
№ 2
. - С. 222-227. - Бібліогр.: с. 225
УДК
544.77.051.1:664.849
Рубрики:
Напівфабрикати
--
Виробництво
--
Біологічна
цінність
--
Морква
Кл.слова (ненормовані):
ароматизатори
--
красителі
--
сколотини
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)