Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Наукові дослідження -- США<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Williams, M. P.
Оцінка впливу ксиланази в низькоенергетичних раціонах для бройлерів [Текст] / M. P. Williams, J. T. Klein, C. L. Wyatt, T. W. York> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 4/5
. - С. 21-25 : табл. - Бібліогр.: с.25. - Зміст: Зниження рівня енергії в раціоні ; Птиця і практика управління ; Припинення досліду ; Результати і обговорення ; Висновки та застосування
Рубрики:
Птахівництво--Догляд--Корми
Наукові
дослідження
--
США
Кл.слова (ненормовані):
середня жива маса бройлера
--
конверсія корму
--
вихід тушки
--
вміст жирової тканини
Анотація:
Мета цього
дослідження
- оцінити вплив годування низькоенергетичними раціонами з включенням термостабільної ксиланази на продуктивність бройлерів.
Дод.точки доступу:
Klein, J. T.; Wyatt, C. L.; York, T. W.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Организация и проведение
органолептической оценки качества мяса птицы [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 6
. - С. 43-48 : ил., табл.
Рубрики:
Птахівництво--М'ясне виробництво--Якість
Наукові
дослідження
--
США
Кл.слова (ненормовані):
якість м'яса птиці
--
дегустація
--
робоче місце дегустатора
--
органолептичний аналіз
--
основні показники якості м'яса птиці
--
оформлення докуметації
--
біометрична обробка результатів
Анотація:
Вкусовые качества мяса птицы оценивают путем дегустации, позволяющей выявить влияние на вкусовые качества мяса рационов и кормовых добавок, условий содержания, возраста, породных различий птицы и пр. При оценке вкусовых качеств мяса разных видов птицы мясного направления (бройлеров, кур, индеек, уток, гусей и цесарок) необходима дегустация жареного мяса. Вкусовые качества мяса взрослых кур, индеек и цесарок дополнительно можно оценить путем дегустации вареного мяса и бульона. В статье рассмотрен вопрос организации и проведения органолептической оценки качества мяса птицы.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)