Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Овочі -- Зберігання -- Технології<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Чвак, Р.
Технології
зберігання
овочі
в та плодів [Текст] / Чвак Р. , О. Бахур, В. Яворів> // Техніка і
технології
АПК. - 2012. -
№ 6
. - С. 10-12. - Бібліогр.: с.12
ББК
42.34
Рубрики:
Овочі
--
Зберігання
--
Технології
Плоди--
Зберігання
Анотація:
У статті приведено інфомацію про новітні
технології
зберігання
овочі
в та плодів.
Дод.точки доступу:
Бахур, О.; Яворів, В.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Дубініна, Антоніна
.
Аналіз впливу лікарсько-рослинних екстрактів на мікрофлору баклажанів [Текст] / Антоніна Дубініна, Тетяна Летута, Тетяна Фролова> // Технічні науки та
технології
. - 2019. -
№ 3
. - С. 241-257. - Бібліогр.: с 250-257
УДК
631.577-047.44:635.646
Рубрики:
Овочі
--
Зберігання
--
Технології
Кл.слова (ненормовані):
бактерії
--
грибки
--
специфічна мікрофлора
--
фунгіцидна дія
--
антибактеріальні властивості
--
обробка плодів баклажанів
--
екстракт лікарсько-рослинної сировини дуба
--
ефірна олія ялівцю
Дод.точки доступу:
Летута, Тетяна; Фролова, Тетяна
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Мусхаріна, Валерія
.
Заготовляємо в тепло - насолоджуємося взимку [Текст] / Валерія Мусхаріна> // Україна молода. - 2023. -
6 верес. (№ 36)
. - С. 14
Рубрики:
Овочі
--
Зберігання
--
Технології
Кулінарія--Страви з
овочі
в
Кл.слова (ненормовані):
заморожування
овочі
в
--
заморожування томатів
--
заморожування болгарського перцю
--
заморожування стручкової фасолі
--
заморожування баклажанів
--
технологія заморожування
овочі
в
--
вніб 5
Анотація:
Як легко заморозити улюблені
овочі
, максимально зберігаючи їхню користь.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)