Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>S=Пасічництво -- Досвід -- Німеччина -- США<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Канді по-американському
[Текст]> // Пасіка. - 2012. -
№ 9
. - С. 26-27. - Зміст: Спосіб приготування "канді Гуда" ; Рецепт від Г. Скленара ; Твердий канді як зимовий корм . - ISSN 1814-4764
Рубрики:
Бджільництво
Пасічництво
--
Досвід
--
Німеччина
--
США
Кл.слова (ненормовані):
пасіки
--
зимівля бджіл
--
корм для маток
--
твердий канді
Анотація:
У вересні
досвід
чені пасічники закінчують загодівлю бджіл на зиму. Сподіваємось, що поради щодо підтримки бджіл в зимовий період доброякісними кормами, в тому числі й канді, стане в пригоді бджолярам. Як правильно приготувати канді, аби він був і не занадто твердим, і не занадто м'яким, щоб не потік і не загубив бджіл? У цій статті ви дізнаєтесь, як радять готувати канді німецькі та американські бджолярі.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)