Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Переробка продукції -- М'ясні продукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Лизова, В. Ю.
Застосування вуглеводів у технології ферментованих ковбас [Текст] / В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська> // Вісник аграрної науки. - 2011. -
№ 10
. - С. 54-57. - Бібліогр.: с. 57 (9 назв)
ББК
36.92
Рубрики:
Переробка
продукції
--М'
ясні
продукти
Анотація:
Досліджено вплив вуглеводів на розвиток мікрофлори бактеріального препарату лакмік. Підібрано якісний склад вуглеводів і визначено їхнє оптимальне співвідношення.
Дод.точки доступу:
Войцехівська, Л.І.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Усатенко, Н. Ф.
Новий метод контролювання якості м'ясопродуктів [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Ю. І. Охріменко, Л. Г. Мартиненко, Т. Ю. Кліщова> // Вісник аграрної науки. - 2012. -
№ 7
. - С. 61-63. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
36.92
Рубрики:
Переробка
продукції
--М'
ясні
продукти
Анотація:
Розроблено гравіметричний метод визначення фальсифікації м'ясопродуктів (напівфабрикатів, ковбасних виробів, консервів) понаднормативним використанням у їхніх рецептурах м'яса птиці механічного обвалювання.
Дод.точки доступу:
Охріменко, Ю.І.; Мартиненко, Л.Г.; Кліщова, Т.Ю.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)