Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Переробка продукції -- М'ясні продукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Лизова, В. Ю.
    Застосування вуглеводів у технології ферментованих ковбас [Текст] / В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 10. - С. 54-57. - Бібліогр.: с. 57 (9 назв)
ББК 36.92
Рубрики: Переробка продукції--М'ясні продукти
Анотація: Досліджено вплив вуглеводів на розвиток мікрофлори бактеріального препарату лакмік. Підібрано якісний склад вуглеводів і визначено їхнє оптимальне співвідношення.


Дод.точки доступу:
Войцехівська, Л.І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Усатенко, Н. Ф.
    Новий метод контролювання якості м'ясопродуктів [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Ю. І. Охріменко, Л. Г. Мартиненко, Т. Ю. Кліщова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 7. - С. 61-63. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 36.92
Рубрики: Переробка продукції--М'ясні продукти
Анотація: Розроблено гравіметричний метод визначення фальсифікації м'ясопродуктів (напівфабрикатів, ковбасних виробів, консервів) понаднормативним використанням у їхніх рецептурах м'яса птиці механічного обвалювання.


Дод.точки доступу:
Охріменко, Ю.І.; Мартиненко, Л.Г.; Кліщова, Т.Ю.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)