Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>S=Пивна промисловість України -- Пивоварне виробництво -- Пиво<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Мамчур, Наталия
.
Анатомия пива. Тайны мастеров [Текст] / Н. Мамчур ; фото Анатолий Бойко> // Сегодня. - 2017. -
14 июля (№ 125)
. - С. 22-23 : ил. - Зміст: Пивные анализы и дегустаторы ; Секреты
пиво
варов и мифы потребителей ; Квас, сидр и сладкое
пиво
Рубрики:
Бродильні виробництва--київ, місто (Україна)
Пивна
промисловість
України
--
Пиво
варне
виробництво
--
Пиво
Пиво
варіння--Солод--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
солод світлий
--
виробничий цех
--
цех розливу
--
лабораторія
Анотація:
Основные составляющие пива - вода, солод, хмель и дрожжи. А процес изготовления занимает около 17-18 дней. Может ли
пиво
быть "зелёным", зачем нужна "комната старения" и как в этом напитке появляется и исчезает алкоголь?
Дод.точки доступу:
Бойко, Анатолий \фото.\; \про нього\
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)