Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>S=Харчова промисловість -- Кондитерські вироби -- Антиоксиданти<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Челябієва, Вікторія
.
Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів [Текст] / В. Челябієва, А. Костюченко, О. Семенюк> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2016. -
№ 4
. - С. 211-217 : табл. - Бібліогр.: с. 216 . - ISSN 2411-5363
УДК
664
Рубрики:
Харчова
промисловість
--
Кондитерські
вироби
--
Антиоксиданти
Кл.слова (ненормовані):
антоціани
--
інгредієнти
--
спиртовий екстрат
Дод.точки доступу:
Костюченко, Анна; Семенюк, Олена
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)