Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Харчові продукти -- Безпека -- Якість<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Жулінська, Оксана
.
Оцінка якості та безпечності функціональних харчових продуктів із застосування математичної моделі [Текст] / О. Жулінська, К. Свідло> // Технічні науки та технології. - 2017. -
№ 1
. - С. 217-224. - Бібліогр.: с. 223-224
УДК
637.09
Рубрики:
Харчові
продукти
--
Безпека
--
Якість
Кл.слова (ненормовані):
дисперсія
--
математичний метод
--
захист споживачів
--
клінічні дослідження
Дод.точки доступу:
Свідло, Карина
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Білай, Д. В.
Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування [Текст] / Д. В. Білай> //
Безпека
життєдіяльності. - 2020. -
№ 9
. - С. 27-28 : фот.
Рубрики:
Харчові
продукти
--
Безпека
--
Якість
Кл.слова (ненормовані):
заморожуємо
--
квашення
--
соління
--
зацукровування
--
тара для зберігання
--
підготовка продуктів
Анотація:
Не всі методи домашніх консервацій корисні для організму. Як розібратися в правилах грамотних заготівель? Скільки вітамінів залишається при різних видах зберігання фруктів, ягід, овочів і зелені? Розібратися в цьому допоможе стаття.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Білай, Д. В.
Синтетичні харчі, або яку ковбасу ми їмо? [Текст] / Д. В. Білай> //
Безпека
життєдіяльності. - 2020. -
№ 11
. - С. 10-11 : фот.
Рубрики:
Харчові
продукти
--
Безпека
--
Якість
Кл.слова (ненормовані):
барвники
--
консерванти
--
загусники і стабілізатори
--
емульгатори
--
підсилювачі смаку
--
підсолоджувачі-розрихлювачі
--
пластик
--
підсумок
Анотація:
Про безпеку харчових продуктів.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)