Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронний каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Харчові продукти -- Якість<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Грищенко, Ф. В.
Якість
харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць [Текст] / Ф. В. Грищенко, Н. О. Зареченська> // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2015. -
№ 5
. - С. 37-42 : табл. - Бібліогр.: с. 41-42
Рубрики:
Харчові
продукти
--
Якість
Кл.слова (ненормовані):
безпечність харчових продуктів
--
система управління якістю
--
борошно-кондитерські вироби
--
сертифікація продукції
Дод.точки доступу:
Зареченська, Н. О,
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Мотузка, Юлія
.
Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід [Текст] / Ю. Мотузка> // Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. -
№ 1
. - С. 16-26 : рис. - Бібліогр.: с. 24-26
УДК
005.6:[641.1:613.2.032.33]
Рубрики:
Харчові
продукти
--
Якість
Кл.слова (ненормовані):
життєвий цикл товару
--
процесний підхід
--
система управління якістю
--
споживач
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Привроцька, І. Б.
Продукти
харчування як джерело впливу на організм людини [Текст] / І. Б. Привроцька> // Екологічний вісник. - 2017. -
№ 3
. - С. 22-23. - Бібліогр. с. 23 (15 назв)
Рубрики:
Харчові
продукти
--
Якість
Анотація:
Досліджено актуальні проблеми якості продуктів харчування. Наголошено на необхідності впровадження стандартизованих вимог до продуктів харчування.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)