Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Харчування -- Жирні кислоти -- Ліпіди<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Мотузка, Юлія.
    Жирнокислотний склад продуктів для ентерального харчування [Текст] / Ю. Мотузка // Технічні науки та технології. - 2017. - № 3. - С. 155-162 : табл. - Бібліогр.: с. 160-161 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Харчування--Жирні кислоти--Ліпіди
Кл.слова (ненормовані):
біологічна ефективність ліпідів -- якість -- імунітет -- біологічна цінність
Анотація: В статті досліджено жирнокислотний склад продуктів для ентерального харчування, призначених для хворих з певними захворюваннями, у різних товарних формах. Ліпіди продуктів для ентерального харчування характеризуються високими значеннями показників біологічної ефективності. Ця ж тенденція визначена й у сухих сумішах для пудингів та драглеподібних продуктах для ентерального харчування.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)