Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Хлібні вироби -- Якість<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Труш, Ю. Л.
    Практичні аспекти удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі [Текст] / Ю. Л. Труш, А. О. Заїнчковський // Формування ринкових відносин в Україні. - 2019. - № 1. - С. 129-134. - Бібліогр. с. 133 (9 назв)
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Конкурентоспроможність
   Хлібні вироби--Якість

Анотація: В умовах інтеграції України світові економічні спільноти розглядають питання удосконалення якості продукції на підприємствах харчової промисловості, в тому числі й підприємствах хлібопекарської галузі, розглядається як вирішальна умова зростання конкурентоспроможності продукції на внутрішньому ринках. Конкурентоспроможність хлібобулочної продукції залежить від забезпечення та реалізації ефективності намірів товаровиробників.??Необхідність підвищення якості продукції продиктована не лише потребами зростання конкурентоспроможності в очікуванні значної лібералізації економічних відносин, але й зростанням вимог національного споживача до рівня якості життя населення, зростанням конкуренції між вітчизняними виробниками.??Якість продукції виступає інтегральним показником рівня розвитку потенціалу країни в цілому, підтримання іміджу держави як впливового учасника підприємницько-економічних відносин.


Дод.точки доступу:
Заїнчковський, А.О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)