Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Хлібопекарне виробництво -- Добавки<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.


    Проценко, Л. В.
    Вплив хмельових заквасок різних сортів хмелю на якісні показники хліба [Текст] / Л. В. Проценко, І. О. Пасічник // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 7. - С. 64-66. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 36.83
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Анотація: Досліджено вплив хмельових заквасок, виготовлених з ароматичних і гірких сортів хмелю, на якісні показники пшеничного хліба. Наведено результати фізико-хімічного аналізу та органолептичної оцінки пшеничного хліба, виготовленого з додаванням хмельового відвару.


Дод.точки доступу:
Пасічник, І.О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


   
    Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві [Текст] / О. Савченко, О. Сиза, М. Коваленко, О. Купчик // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 234-239 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 239 . - ISSN 2411-5363
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
вітаміни -- мікроелементи -- ферменти -- зернові культури


Дод.точки доступу:
Савченко, Олеся; Сиза, Ольга; Коваленко, Марина; Купчик, Олена

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Буяльська, Наталія.
    Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко, Наталя Денисова // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
УДК
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
рогалики фруктові -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- добавка шпроту насіння амаранту -- подрібнене листя амаранту


Дод.точки доступу:
Литвиненко, Олена; Денисова, Наталя

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Денисова, Наталя.
    Використання добавок безглютенового борошна в технології виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / Наталя Денисова, Маргарита Зінюк, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 234-240 : табл. - Бібліогр.: с. 239-240
УДК
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
пшеничний хліб -- безглютенове борошно рисове -- безглютенове борошно гречане -- безглютенове борошно кукурудзяне -- корисність хлібобулочних виробів -- органолептичні характеристики хлібобулочних виробів


Дод.точки доступу:
Зінюк, Маргарита; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Савченко, Олеся.
    Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням базиліку [Текст] / Олеся Савченко, Юлія Калініченко // Технічні науки та технології. - 2019. - № 4. - С. 183-191 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-191
УДК
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
кислотність -- якість хліба -- тісто


Дод.точки доступу:
Калініченко, Юлія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)