Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Хлібопекарне виробництво -- Добавки<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
Проценко, Л. В.
Вплив хмельових заквасок різних сортів хмелю на якісні показники хліба [Текст] / Л. В. Проценко, І. О. Пасічник> // Вісник аграрної науки. - 2012. -
№ 7
. - С. 64-66. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
36.83
Рубрики:
Хлібопекарне
виробництво
--
Добавки
Анотація:
Досліджено вплив хмельових заквасок, виготовлених з ароматичних і гірких сортів хмелю, на якісні показники пшеничного хліба. Наведено результати фізико-хімічного аналізу та органолептичної оцінки пшеничного хліба, виготовленого з додаванням хмельового відвару.
Дод.точки доступу:
Пасічник, І.О.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Фіто
добавки
на основі
зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві [Текст] / О. Савченко, О. Сиза, М. Коваленко, О. Купчик> // Технічні науки та технології. - 2016. -
№ 1
. - С. 234-239 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 239 . - ISSN 2411-5363
Рубрики:
Хлібопекарне
виробництво
--
Добавки
Кл.слова (ненормовані):
вітаміни
--
мікроелементи
--
ферменти
--
зернові культури
Дод.точки доступу:
Савченко, Олеся; Сиза, Ольга; Коваленко, Марина; Купчик, Олена
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Буяльська, Наталія
.
Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко, Наталя Денисова> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 3
. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
УДК
664.66.022.39
Рубрики:
Хлібопекарне
виробництво
--
Добавки
Кл.слова (ненормовані):
рогалики фруктові
--
органолептичні показники
--
фізико-хімічні показники
--
добавка шпроту насіння амаранту
--
подрібнене листя амаранту
Дод.точки доступу:
Литвиненко, Олена; Денисова, Наталя
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Денисова, Наталя
.
Використання добавок безглютенового борошна в технології виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / Наталя Денисова, Маргарита Зінюк, Наталія Буяльська> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 3
. - С. 234-240 : табл. - Бібліогр.: с. 239-240
УДК
664.641.4
Рубрики:
Хлібопекарне
виробництво
--
Добавки
Кл.слова (ненормовані):
пшеничний хліб
--
безглютенове борошно рисове
--
безглютенове борошно гречане
--
безглютенове борошно кукурудзяне
--
корисність хлібобулочних виробів
--
органолептичні характеристики хлібобулочних виробів
Дод.точки доступу:
Зінюк, Маргарита; Буяльська, Наталія
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Савченко, Олеся
.
Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням базиліку [Текст] / Олеся Савченко, Юлія Калініченко> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 4
. - С. 183-191 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-191
УДК
664.64.022.39
Рубрики:
Хлібопекарне
виробництво
--
Добавки
Кл.слова (ненормовані):
кислотність
--
якість хліба
--
тісто
Дод.точки доступу:
Калініченко, Юлія
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)