Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Економіка громадського харчування -- Виїздне обслуговування -- Організація управління -- Тайвань<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Nieh, Fang-Pei.
    Key success factors in catering industry management [Текст] / F. -P. Nieh, C. -Y. Pong // Актуальні проблеми економіки. - 2012. - № 4. - С. 423-430 : мал.; табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.431
Рубрики: Економіка громадського харчування--Виїздне обслуговування--Організація управління--Тайвань
Кл.слова (ненормовані):
кейтеринг -- управління -- ключові фактори успіху -- аналітична ієрархія
Анотація: У статті досліджено ключові фактори успіху в кейтерингу і надано інформацію щодо стійкого управління кейтеринговим підприємством. За допомогою методу аналітичної ієрархії побудовано ієрархічну модель з такими складовими: інструкція по роботі у закладі; імідж мережі закладів; кадровий ресурс вищої якості; вибір місця. Показники ефективності управління структуровано згідно представленої моделі. Опитано 433 клієнти "Sun-Island Coffee & Teas & Foods Co"; за результатами опитування показники управління побудовано в ієрархію. Результати аналізу показали, що: 1) життєво важливим показником є вибір місця розташування; 2) у блоці "інструкції по роботі у закладі" найважливішим фактором є час на обробку продуктів; 3) в кадровому блоці акцент зроблено на ставленні обслуговуючого персоналу; 4) у блоці "імідж мережі" найважливішим фактором стали години роботи.


Дод.точки доступу:
Pong, Ching-Yung

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)