Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Молочні продукти -- Комбіновані -- Рослинні жири<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Гуляєв-Зайцев, С. С.
    Концентрація поверхнево-активних речовин : досліджено її вплив на процеси емульгування жирів та якість готової продукції / С. С. Гуляєв-Зайцев // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 6. - С. 16-17
Рубрики: Молочні продукти--Комбіновані--Рослинні жири
   Харчові продукти--Рослинні жири--Емульгування

Анотація: У виробництві молочних продуктів, у тому числі жирових, широко використовують рослинні жири. Технологічний процес виробництва продуктів з комбінованою жировою основою передбачає емульгування жиру-одержання стійких дисперсних систем.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)