Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>S=Молочні продукти -- Комбіновані -- Рослинні жири<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Гуляєв-Зайцев, С. С.
Концентрація поверхнево-активних речовин : досліджено її вплив на процеси емульгування жирів та якість готової продукції / С. С. Гуляєв-Зайцев> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. -
№ 6
. - С. 16-17
Рубрики:
Молочні
продукти
--
Комбіновані
--
Рослинні
жири
Харчові
продукти
--
Рослинні
жири
--Емульгування
Анотація:
У виробництві молочних продуктів, у тому числі жирових, широко використовують
рослинні
жири
. Технологічний процес виробництва продуктів з комбінованою жировою основою передбачає емульгування жиру-одержання стійких дисперсних систем.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)